Şiddeti en aza indirmeyi başaran Wolfenstein 3D modu yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 17.03.2018 - 11:01
Wolfenstein ve köpekleri seviyor musunuz? Öyleyse bu mod tam size göre.

Çıktığı 1992 senesinde, Doom ve Duke Nukem ile yarışan Wolfenstein 3D, bazılarının en favori oyunudur. Fakat... Anlaşılıyor ki, oyunda çok önemli bir nokta eksik, köpekleri sevmek tabii ki. Wolfenstein 3D için yapılan bu mod, şiddeti en aza indiriyor.

Uslu köpek, şirin köpek

Yapımcı barsk tarafından yayınlanan bu mod, tüm düşmanları ortadan kaldırıyor ve sadece köpekleri bırakıyor. Anlaşılacağı gibi, sadece elinizi kullanarak köpekleri "alt etmeye" çalışıyorsunuz. Yapımcı, özellikle modun hiçbir şekilde şiddetle dolu olmasını istemediği için tüm piksel ve sprite'lar üzerinde değişiklik yapmış bulunuyor. Belirtelim, köpeklerin sevgisi sizi öldürebiliyor, o yüzden olabildiğince çabuk bir şekilde hepsini sevmeniz gerekiyor. Garip bir şekilde, asla duymayacağını bir cümle olarak, bu mod aynı zamanda Adolf Hitler'in başını okşama olanağını sağlıyor.


Modun adını Woof3D olarak değiştiren barsk, elbette oyunculara ücretsiz olarak bu modu sağlıyor ve üzerinde değişiklikler yapılmasına izin veriyor. Modun sayfasına buradan ulaşabilir ve kendiniz de deneyebilirsiniz, fakat baştan belirtelim. Modu denemek için Dosbox üzerinden işlemi halletmeniz gerekiyor, nasıl yapılacağını ise buradan öğrenebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2018 18:45
Bu nedir ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2018 15:16
Oynadığım ilk oyundur. Vay be duygulandım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Şiddeti en aza indirmeyi başaran Wolfenstein 3D modu yayınlandı
İlginizi Çekebilir