Sifu için ücretsiz yeni karakter kostümü geliyor

Atıf Doğan Özcan 26.04.2022 - 11:43
Sifu Deluxe Edition alanlar için “özel bir hediye” niyetinde yeni karakterin görüntüsünü ve 2022 için düşünülen güncellemeleri duyurdu.

Sifu, bu yılın başında Şubat ayında piyasaya sürüldü ve anında beğeni toplayan oyun hayranlar tarafından şimdiye kadar yılın en sevilen oyunu olarak değerlendirildi. Sifu’nun teknik ağırlıklı dövüş oyunu olması nedeniyle bazı önemli hataların giderildiği, Mandarin Çincesi seslendirme ve kamera çarpışması gibi kritik özelliklerinde iyileştirildiği önemli güncellemeler yama da yer aldı.

Sifu için ücretsiz yeni kostüm duyuruldu

Daha önce Sifu’nun özel koleksiyon hatıralarıyla birlikte fiziksel bir sürümü Vengeance Edition’ın çıkacağı duyurulmuştu. Bu sürüm Mayıs ayı içerisinde piyasaya çıkacak ancak oyunun geliştiricisi Sloclap’ın bu Mayıs’da hayranları için hazırladığı tek içerik bu değil, çünkü yeni güncelleme de o zaman yayınlanacak. Geliştirici bu içerik hakkında geçtiğimiz aylarda birkaç duyuru yapmıştı ancak ilk özel görünümüm yayınlandığı için Sifu’yu nelerin beklediğini öğrenmek için beklememize gerek kalmadı.

Sifu için ücretsiz yeni karakter kostümü geliyor

Sifu’nun kahraman karakteri için ilk özel kozmetik görünümü, kırmızı düğmeli gömlek, siyah pantolon ve siyah bir blazer ile gösterişli bir takım elbise olarak ortaya çıktı. Bu yeni karakter görünümü ile oyunun uzun ömürlü olacağının ispatı niteliğinde. Kıyafetin ismi “Young Man Suit” olarak açıklandı. Aynı zaman da bu kıyafet kadın karakter için de mevcut olacak.

Bu kıyefet şuan için sadece Sifu’nun Deluxe Edition Sürümünü satın alanlar için mevcut ve ilerleyen zamanda diğer oyuncuların erişimine açık olup olmayacağı ise belli değil. Geliştirici 2022”içerik güncelle yol haritasının” da yarın açıklanacağını duyurdu. Oyunun hayranları Sifu’nun Şubat ayından bu yana beklediği büyük güncelleme hakkında çok fazla şey duymakla kalmayacak, aynı zamanda bir yol haritası konsepti, hayranların yazın geri kalanında ve potansiyel olarak bundan sonrası için neler beklemesi gerektiği hakkında bilgiler de paylaşılacak.

İlk içerik güncellemesi Mayıs ayında gelecek ve artık bu güzel karakter için sadece birkaç hafta beklemek gerekiyor. Sloclap, asıl amaçlarının “gelecekteki ücretsiz içerik güncellemeleri” olduğunu söyledi. Bu da gelecek olan bu güncellemenin tüm oyuncular için ücretsiz olma ihtimalini büyük oranda arttırıyor. Başka DLC’lerin gelip gelmeyeceği şuan için belirsiz ancak  Sifu’nun geleceği hakkında bir şeyler duymak gerçekten çok heyecan verici.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 26.04.2022 18:16
John Wick olmuş :)))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2022 16:17
Aşırı keyifli bir oyun ya oyunda gelişince show yapıyorsunuz adeta keşke katana da olsa oyunda
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sifu için ücretsiz yeni karakter kostümü geliyor
İlginizi Çekebilir