Sihirdar Vadisi'ni ejderhalar basıyor!

Ersin Kılıç 20.04.2016 - 11:23
Oyuna büyük bir güncelleme geliyor
League of Legends'ın yoğun geçen turnuvalarından sonra sezon arasını iyi değerlendirmek isteyen Riot Games, oyunun dinamiklerinde önemli değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Yapılacak olan güncelleme ile birlikte hem vadiye hem de bazı şampiyonlara yeni özellikler ekleniyor.

Öncelikle oyunun büyücü sınıfındaki şampiyonların yetenekleri ve pasiflerinde bazı değişikliklere gidilecek. Malhazar, Brandi Vladimir, Zyra, Vel'Koz ve Cassiopeia dışında Annie, Swain, Fiddlesticks, Ziggs, Syndra, Xerath, Anivia ve veigar gibi birçok şampiyonun yetenek ve pasiflerin de bazı değişiklikler ile karşılaşacağız. Riot Games, Büyülü Güncellemeler adı ile tanıttığı bu değişimin amacı olarak büyücülere daha fazla özgünlük, bütünlük ve elbette oynanış sağlığı kazandırarak seçilmeleri için kendilerine has nedenler sağlayabilmek olduğunu belirtiyor.

Sihirdar Vadisi'ni ejderhalar basıyor!
Şampiyonlar dışında oyunun yetenek gücü ya da direnci sağlayan eşyalarında da bazı değişikliklere gidilecek. Büyülü Eşyalar başlığında toplanan bu kısımda bileşen eşyaları, Hextech eşyaları, Büyü eşyaları ve bazı savunma eşyalarında değişen özellikler ile karşılaşacağız.

Yapılacak olan değişikliklerden en farklı olanı ise oyunun en önemli dinamiklerinden biri olan Ejderha'da gerçekleşiyor. Yapılacak güncelleme ile birlikte vadide'ki ejderha türü artış gösterecek. Oyunun ilk 35 dakikasında dört element ejderhasından biri rasgele ortaya çıkacak. Bu ejderhayı biçtiğiniz anda, ortaya çıkacak sonraki ejderhanın element türü mini haritada belirtilecek.

Şampiyon katletme gücünü arttırıp takım savaşlarındaki etkinliği pekiştirecek olan Ateş Ejderhası, kule ve destansı canavarlara verilen hasarı arttırmakla birlikte görevleri yapma becerinizi de arttıracak olan Toprak Ejderhası, can ve mana yenilemesini arttırıp koridorda daha aktif rol oynamanıza sebep olan Su Ejderhası ve çatışma dışında hareket hızını arttıracak olan Hava Ejderhası oyunun ilk 35 dakikasında vadideki yerini rastgele alacak.

Sihirdar Vadisi'ni ejderhalar basıyor!
Oyunun 35. dakikasından sonra ise çıkan bütün ejderhalar, Kadim Ejderha'ya dönüşecekler. Element emsallerine göre öldürmesi daha zor olması bir yana; Kadim Ejderha, biçildiğinde hem büyü ve saldırıların, rakipleri zamanla yakmasını sağlayan güçlü bir avantaj sağlayıp hem de bütün mevcut element güçlendirmelerine bir ilave kazandırmış olacak.

İlk olarak PBE sunucusuna daha sonra ise oyuna eklenecek olan bu güncelleme detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilir ve daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2016 15:08
Bilgisayarı dotayı kaldırmayanların zorunlu demir attığı yer lol
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2016 12:51
Guinsoo calısıyor.. helal be,bi oyun bu kadar mı güzel sürekli güncel tutulur.
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2016 17:14
ilk kez düzgün bir yorum gördüm ya. her lol postunun altında ''lol şöyle kötü böyle kötü'' diyenlerden bıkmıştım artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2016 15:55
dandik... yorum bile yapmayacaktım da... neyse. bu oyunun fanları v.s bana çok boş geliyor ya..abartmıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2016 13:55
İlk başta şu oyunu veletlerden temizlesinler..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sihirdar Vadisi'ni ejderhalar basıyor!
İlginizi Çekebilir