Silahları hazırlayın ikinci düello başlıyor

Merlinin Kazanı 10.06.2013 - 17:24
GunZ 2: The Second Duel bize doğru akıyor
ProSiebenSat.1 Games ile MAIET Entertainment, GunZ: The Duel'ın devamı olan GunZ 2: The Second Duel oyununun Avrupa'da dağıtımı için kurdukları ortaklığı bugün duyuruyor. Bu ücretsiz üçüncü şahıs aksiyon oyununun Avrupa çapında dağıtımını, ProSiebenSat.1 Group'un oyun üreticisi gerçekleştirecek. GunZ 2: The Second Duel'ın, 2013'ün son çeyreğinde bilgisayarlarda oynamaya hazır hale gelmesi bekleniyor.

GunZ 2: The Second Duel: Müthiş potansiyeli olan bir devam oyunu

ProSiebenSat.1 Games, Güney Koreli geliştirici MAIET Entertainment ile ortaklığa girerek, saygın ürün portföyüne bir başka başarılı aksiyon oyunu daha ekliyor. ProSiebenSat.1 Games'in CEO’su Tung Nguyen-Khac, "MAIET Entertainment, birinci sınıf ücretsiz aksiyon oyunlarında kendini kanıtlamış bir geliştiricidir ve biz de, prestijli portföyümüze yakında müthiş potansiyeli olan bir oyunu daha ekleyeceğimiz için çok mutluyuz." diyor.

MAIET Entertainment Başkan Yardımcısı ve GunZ 2: The Second Duel'ın Ürün Müdürü Youngho Kim de ortaklıkla ilgili şu noktanın altını çiziyor: "ProSiebenSat.1 Group ve onun kapsamlı ağının gücüyle Avrupa'daki aksiyon oyunu hayranlarına erişeceğiz. Avrupalı bir üretici olarak güçlü ağı ve uzmanlığı ile ProSiebenSat.1 Games, GunZ 2: The Second Duel'ı başarılı bir oyun haline getirmemizde bize yardımcı olacak tüm gerekli niteliklere sahip." GunZ serisinin ilk oyunu 2004 yılında geliştirilmiş ve yenilikçi oyun tarzı sayesinde üçüncü şahıs aksiyon oyunlarının tüm dünyada öncüsü oldu.

GunZ 2: The Second Duel'ın dağıtımı, ProSiebenSat.1 Group'un Avrupa'daki geniş kapsamlı ağı tarafından yapılacak. ProSiebenSat.1 Games; Télévision Française 1 (TF1) ve Doğan Medya Grubu (Kanal D) gibi güçlü ortaklarla Fransa ve Türkiye'de de faaliyet göstermektedir.

Dinamik akrobasi ve onlarca kurşun bir arada

Birbirlerine düşman iki taraf olan Aksiyum İmparatorluğu ve Travia Cumhuriyeti'nin cesur savaşçıları, online aksiyon oyunu GunZ 2: The Second Duel'da kozlarını paylaşıyor. Zengin tasarımlarla hazırlanmış seviyelerde savaşçılar, nefes kesici savaşlarda yalnızca kurşunlarla değil, şaşırtıcı akrobasi hareketleri ve etkileyici artistik aksiyon hareketleriyle de üstünlük kurmaya çalışacak. Optimize edilmiş kontroller, muhteşem gerçek zamanlı fiziksel efektler ve gerçeklikten hayli uzakta adrenalin kaynağı bölüm sonu canavarlarına karşı verilen savaşlar ile GunZ 2: The Second Duel, bu türde yeni standartlar belirlemeye hazır.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silahları hazırlayın ikinci düello başlıyor
İlginizi Çekebilir