Silent Hill Origins'e yeni bilgiler

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Silent Hill Origins'e yeni bilgiler
Play Magazine'nin son sayısında Climax'tan William Oertel ile bir mülakat bulunuyor. Climax halihazırda Konami'den aldığı görevle Silent Hill Origins'in PlayStation Portable sürümü üzerinde çalışıyor. Başlangıçta ilk oyunun yeniden yapımı (remake) olarak planlanan Origins'in 1999 Ağustosu'nda PlayStation için çıkan ilk oyunla paralel tarafları olacak.

Orijinalinden daha önce başlayan oyunda oyuncu kendisini, serinin ilk oyunundan tanıdığı ve Origins'e aktarılmış olan şehirde buluyor. Şehirde, Alchemilla Hospital, bir otel, tiyatro, şişe fabrikası ve bir de ruh hastalıkları enstitüsünde oynanabilecek. Aşina olduklarımızdan el feneri ve radyo gibi aletler de oyunda yer alacak. Bununla birlikte Oertel'in dediğine göre, oyuncunun lazer cihazından vaz geçmesi gerekecek. Bu cihaz yerine ne konacağıysa şimdilik meçhul.

Hikaye dahilinde PSP sahipleri, rutin bir sürüş esnasında şehrin sisinde rehin alınmış ve mazisine dair fotoğraflarla yüzleşmek zorunda kalan bir kamyoncuyu da oynayacak. Bu karanlık mekanı terkedebilmek için oyuncunun sadece şehrin sorunlarıyla değil, aynı zamanda geçmişindekilerle de uğraşması gerekecek. Oyunun sonunda Silent Hill'le bağlantı kurmak zorunda kalınacak. Silent Hill Origins'in planlanan tarihte tamam olup olmayacağını ise bekleyerek göreceğiz. Oertel'in açıklamasına göre oyunun %70'i bitirilmiş durumda.

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 09:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silent Hill Origins'e yeni bilgiler
İlginizi Çekebilir