Silent Hill PT Unreal Engine 5 ile nasıl olurdu? İşte cevabı

Atıf Doğan Özcan 9.09.2022 - 17:35
Ne yazık ki, Kojima’nın PT’si için yapacak bir şeyimiz yok ama Silent Hill PT Unreal Engine 5 ile nasıl olurdu bunun cevabını görebiliyoruz.

Silent Hill serisi her zaman oyuncular arasında efsane olarak kalacak bir korku serisi. Fakat çoğu oyuncunun aklında hala iptal edilen Kojima projesi olan PT var. Silent Hill PT Unreal Engine 5 ile hayranlar tarafından yapıldı ve bu kısa haliyle bile olsa çoğu kişiyi üzmeye yetti diyebiriliz. Çünkü oyun gerçekten bitmiş olsaydı efsane bir oyun olacaktı.

Silent Hill PT Unreal Engine 5 ile hayata döndü

Youtube üzerinde yayınlanan bir video içeriğinde Silent Hill PT Unreal Engine 5 ile nasıl görüneceğini gösteriyor. Sevilen korku serisinin oyunu asla nasıl olacaktı ve nasıl görünecekti bunu bilemeyeceğiz ama en azından bu soruların cevabı olabilecek nitelikte bir çalışma olmuş. Proje rafa kaldırıldığı andan itibaren, hayranlar oyunun nasıl olabileceğinin özlemini çekiyor resmen, hatta bazıları bu boşluğu doldurmak için kendi çalışmalarını yapıyorlar.

Silent Hill PT Unreal Engine 5 ile nasıl olurdu? İşte cevabı

Oyuncular büyük bir kısmı, Layers of Fear geliştiricisi olan Bloober Team tarafından, Silent Hill 2’nin yeniden yapılacağı söylentisi duydukları için PT özlemlerini bastıramıyorlar. Silent Hill serisinin her geri dönüş, tekrardan yapım söylentisinde, serinin hayranları hep bir umut olarak PT içinde beklediler ama maalesef olmadı. İlk Silent Hill film uyarlamasının yönetmeni bile Konami’nin seriyi geri getireceğini söyledi ama hala gelen bir onay haberi yok.

İlginizi Çekebilir: Silent Hill 2 Remake olduğu belirtilen görsellerin kaliteli versiyonu geldi

Bu arada YouTube’da bir kanal, Epic’in Unreal Engine’inde Kojima’nın iptal edilen Silent Hill oyununu yeniden canlandıran bir video paylaştı. Orijinal olarak yayınlanan PT teaser’ından alınan ses dosyalarını kullanan klip, izleyicileri uğursuz ara sokaklarda ve bilinmeyen tehditleri barındıran bir okulun koridorlarında gezdirerek izleyicileri bazı karanlık yerlere götürüyor. 

Bu video elbette oyunun nasıl olacağını tahmin etmemize yardımcı oluyor, ancak serinin hayranları için kesinlikle tanıdık bir korku oyunu temasına ait bir havası var.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flipflop
Flipflop 10.09.2022 22:14
Ya arkadaş böyle bir oyun yok iptal edildi unutun olmayacak böyle bir oyun. 8 sene olmuş hala PT olsaydı da bilmem neydi kafayı mı yediniz ya dünya kadar oyun var, kara sevda gibi kaldınız orada
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2022 16:30
Sen ilk önce futbolunu adam et konami
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2022 00:03
Önceki halive fanmade pc portu bir milyon kat daha güzel bir atmosfere sahip.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2022 21:50
adamlarda nasıl bir boş zaman var ya ben 2 işte çalışıyorum nefes alamıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2022 20:18
Konami kadar gevşek bi firma yok.Ellerinde mükemmel seriler var içine ediyorlar.
Silent hill var yıllardır adam gibi bi devam yada remake yapamadılar.
Castlevania çıkarttılar ilki müthişti 2. Yi oynamadım ama beğenilmemiş sanki.
Pes vardı onu mıçıp duvara sıvadılar.
Şu oyunların hakkını bana verselr
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silent Hill PT Unreal Engine 5 ile nasıl olurdu? İşte cevabı
İlginizi Çekebilir