Silent Hill Unreal Engine 5 ile yapılsaydı nasıl olurdu?

Atıf Doğan Özcan 21.06.2022 - 22:34
Bir hayran tarafından, Silent Hill Unreal Engine 5 ile harika görsellikte yeniden yapıldı. Yayınlanan kısa bir oynanış videosu izleyenlerin aklını başından aldı.

Yeni bir oyun haberini dört gözle bekleyen yapımın hayranları için çok güzel bir paylaşım geldi ve Silent Hill Unreal Engine 5 ile tekrardan yapıldı. Üstelik oynanış videosunda yer alan detaylar hepimizi çok heyecanlandırdı.

Silent Hill Unreal Engine 5 ile bir kez daha hayat buldu

Ciddi kaynaklar tarafından doğrulanan bilgiye göre, oyunun hayranları Silent Hill Unreal Engine 5 desteği ile bir kez daha yapmaya başladılar. Yapılan çalışma hakkında bir video paylaşan ekip oldukça başarılı olduklarını herkese gösterdiler. Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddia, Layers of Fear geliştirici ekibi Bloober Team’in Silent Hill 2 Remake üzerinde çalıştıkları yönündeydi. Ama bu yaz düzenlenen etkinliklerde yapımdan bahsedilmeyince oyunun hayranları çok fazla hayal kırıklığı yaşadılar.

Silent Hill Unreal Engine 5 ile yapılsaydı nasıl olurdu?

Firmadan resmi bir açıklama veya bu konuda bir atılım gelmeyince hayranlar kolları sıvadı. Codeless Games ismiyle bilinen hayran grubu 1999 yapımı olan oyunu Unreal Engine 5 ile tekrardan yapmaya başladılar. On dakikalık da bir oynanış videosu paylaştılar. Video içeriği, birçok oyuncunun en sevdiği bölüm olan Midwick okulunda ana karakterimiz James ile geçiyor. 

Oynanış videosu detaylı bir şekilde incelendiğinde grafiklerin oldukça güzel ve çok yüksek bir çözünürlükte olduğu hemen göze çarpıyor. Korku temasını tam anlamıyla hissedemesek bile yapım çok fazlasıyla umut vaat ediyor. Şimdilik Codeless Games bu işin üstesinden gelebilecek gibi görünüyor. Bu arada unutmayalım geçtiğimiz günlerde yeni Silent Hill oyununun görüntüleri sızdırılmıştı. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2022 18:43
Bomboş haberlerden bir tanesi daha
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2022 09:47
Bir Re4 remake gibi kalite beklemiyoruz da
Keşke Sh2'nin de remake'i resmi olarak yayınlansa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silent Hill Unreal Engine 5 ile yapılsaydı nasıl olurdu?
İlginizi Çekebilir