Silent Hill V Playstation 3 ve Xbox 360’a geliyor

C.Berker Buğer 3.06.2010 - 12:31
Silent Hill V Playstation 3 ve Xbox 360’a geliyor

Oyun severlerini korkutmayı seven Konami Digital Entertainment GmbH ve onun korku dizisi Silent Hill, oyun severleri ile playstation3 ve Xbox 360’ta buluşuyor.

Sizleri iliklerinize kadar titretecek oyun, Alex Shephard adındaki denizaşırı bir görevden dönen usta bir denizci hakkında. Alex Shephard eve gelip, haberleri izlediğinde kardeşi Joshua’nın kaybolduğunu öğrenmiştir. Alex’in araştırması sırasında bulduğu ipuçlarının hepsi Shepard’s Gelan denen küçük bir kuruma gidiyor ve Alex Shephard bu kurumu bulmak için Silent Hill’in sessiz, kimsenin olmadığı ve korku dolu sokaklarına doğru yol alıyor.

Playstation3’ün yüksek oynanabilirliği ve Xbox 360’ın yüksek çözünürlüklü kapasitesi, Oyun severleri karanlık bir dünyanın inanılmaz hikâyesine sürüklüyor. Firmanın amacı, maceracı, hikâye anlatımı olan Silent Hill'in, oyun kahramanı Alex Shephard’ın bile yaşamadığı korkunç deneyimleri oyun severlere yaşatabilmesi...

Silent Hill’de ve Shepherd’s Glen’de karşılaştığınız aylak aylak gezen korkunç yaratıkları öldürebilmek için eklenen yeni dövüş sistemi ile birkaç yeni saldırıya veya savunmaya yönelik hareketlerle şehrin korku saçan yaratıklarından kendinizi koruyabiliyorsunuz. Oyunun bir yeniliği daha ise bulmacalar üzerinde, bulmacalar çevrede verilen ipuçlarıyla birlikte daha da zorlaşıyor ve bununla birlikte Silent Hill’in karanlık sırları ortaya çıkıyor. Klostrofobi ve korkunun rahatsızlık veren duygularınızı arttırılması bir yana, yeni hazırlanan ses efektleri de Akira Yamaoka gibi ustalar tarafından hazırlanmıştır. Böylece oyunun gerçekçiliği ve korkunçluğu doruklara ulaşmıştır.

Konami Digital Entertainment’in Ürün Geliştirme Bölümü Başkanı Brian Christian; ”Silent Hill V'in, uluslar arası birçok kültürden oluşmuş, geliştirme yeteneğiyle çıtayı inanılmaz seviyelere ulaştırmış bir oyun” olduğunu söylüyor. Korku dolu gecelerde sizinle olacak bu oyun, arkadaşlarınızı evinize davet edip gerçek korkuyla tanıştırmak için Playstation 3 ve Xbox 360’ı kullanıyor.

KAYNAK
Silent Hill V Playstation 3 ve Xbox 360’a geliyor
gameinfowire.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 20:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silent Hill V Playstation 3 ve Xbox 360’a geliyor
İlginizi Çekebilir