Silent Hill'in Piramit Kafa, Dead By Daylight ile döndü

Merlinin Kazanı 26.05.2020 - 23:09
Silent Hill ilköğretim Okulunda yeni düşman. Piramit Kafa (Pyramid Head) bir sonraki Dead by Daylight bölümü ile geliyor

Silent Hill'in ikonik canavarı Piramit Kafa, Konami'nin psikolojik korku serisinden ilham alan, Behavior Interactive'in 4v1 asimetrik çok oyunculu korku oyunu Dead of Daylight için geliyor. Piramit Kafa, yeni kurtulan Cheryl Mason ve Midwich İlköğretim Okulu haritası ile Dead By Daylight oyunun Steam'de herkese açık test versiyonunda şu anda oynanabilir durumda. Oyun 16 Haziran'da PC ve konsollar için çıkacak.

Silent Hill'in Piramit Kafa, Dead By Daylight ile döndü
Görsel: Konami

Silent Hill oyunundan tanıdığımız Piramit Kafa, Dead By Daylight ile dönüyor

Behaviour Interactive'in açıklamasına göre, Dead By Daylight içinde yer alan Silent Hill temalarının dördüncü yılını kulamak için getirildi. Geliştirici ayrıca, Dead by Daylight için  çapraz platform oyun desteği ve büyük bir grafik revizyonunu da birlikte duyurdu. Piramit Kafa ağır bıçağı Büyük Bıçak'ı kullanacak. Dead By Daylight'ta Elm Sokağı'nda tanıdığımız Freddy Krueger, Stranger Things'den Demogorgon ve Halloween'den Michael Myers gibi özgün ve lisanslı kötü adamlar çeşitli içeriyor.

Piramit Kafa, Dead by Daylight'ın yetenekleri diğer katillerden ayrı olacak. Nesnelerin içinden geçen menzilli bir saldırı ile atak yapabilir, hayatta kalanların dolaşmak zorunda kalacakları siper kazmak için bıçaklarını kullanabilir. Ayrıca yakalanan kurbanlarını asmak yerine Kefaret Kafesi adı verilen bir alana hızla gönderebilir. Oyunun geleneksel et kancası, feda etme sürecini hızlandırıyor.

Dead by Daylight , Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC ve Xbox One'da oynanabilir. Mobil sürüm Android ve iOS cihazlarda da bulunuyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 02:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2020 03:26
SH'yi gündeme getirmesi bakımından ama Piramit Kafa'nın içinin boşaltılması hoş değil. Piramit abimiz James Sunderland'in toksik maskülenliğini temsil eden bir canavardır ve sadece James'in SH macerasına özeldir. Homecoming de de görünmesi yanlıştı. Umarım önümüzdeki SH oyunu özgün şeyler çıkarır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2020 09:45
Ne kadar gereksiz bir oyun gerci bu miletin beynine gore oyun yapiliyor ...
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2020 14:33
Sen pubgye devam et koçum biz gayet keyifle oynuyoruz sen beceremiyorsan oynamıcaksın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2020 01:22
yeni silent hill in reklamı falandır umarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silent Hill'in Piramit Kafa, Dead By Daylight ile döndü
İlginizi Çekebilir