Silicon Knights'tan yeni bir oyun son umut olacak!

Murat Halilbeyoğlu 2.11.2011 - 10:26
Firma radikal bir kararla köklerine geri dönüyor!
Dün sizlere X-Men: Destiny'nin yapımcısı Silicon Knights'ın işçi çıkartmaya başladığını ve çalışan sayısını %75 oranında azaltacağını açıklamıştık. Kanadalı oyun yapımcısının bu kötü planı şimdilik ertelenmişe benziyor, sebep ise henüz duyurulamamış yeni bir oyun projesi.

Dağıtımcı desteğini dahi kaybeden firma neyse ki henüz özgüvenini kaybetmemiş ve bir şekilde bu kötü durumdan çıkacağına emin. Firmadan bir sözcü verdiği bir röportajda yeni oyun ile ilgili şunları söyledi:

"Firmamız şu anda köklerine geri dönüyor ve işine tekrardan odaklanıyor. Yeni nesil için en çok istek alan oyunlarından birisi üzerinde çalışıyoruz. Şu anda farklı potansiyel ortaklarla görüşme içerisindeyiz."

Silicon Knights'tan yeni bir oyun son umut olacak!
Peki bu henüz duyurulmayan yeni proje ne olabilir? Firmanın sözcüsüne bakıldığında Silicon Knights'ın çok eskilere dayanan ve adının bu piyasada sağlamlaşmasını sağlayan bir oyununun ya devamı ya da tekrardan yapımı olacak gibi. O zaman akıllara bir oyun geliyor; Blood Omen: Legacy of Kain.

96 yılında PSOne'a, 97 yılında ise PC'ye çıkmış bu muhteşem oyun bizleri Kain efsanesinin derinliklerine götürmüştü. Ne olursa olsun umarız sağlam bir oyun olur ve Silicon Knights güzel bir oyunla kendisini bu bataktan kurtarır.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 05:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silicon Knights'tan yeni bir oyun son umut olacak!
İlginizi Çekebilir