Simcity Türkiye'ye merhaba deyin

Merlinin Kazanı 15.04.2013 - 16:03
Yeni şehriniz vatana millete hayırlı olsun
İlk çıkışında bağlantı sorunlarından dolayı epey tepki toplasa da yine de Simcity ruhunu geri getirdiği için müteşekkir olduğumuz oyunun Türkiye'de de hayran sayısı oldukça fazla ve oldukça aktif.

İşte bu hayranlardan bir tanesi de Oğuz Nato. Oğuz bize ulaşarak yeni Simcity oyunu için hazırladıkları Simcity Türkiye sitesini siz diğer hayranlara duyurmak niyetinde. Elbette bizler de Merlin'in Kazanı olarak ona elimizden gelen desteği veriyoruz. Site şu anda yapım aşamasında olsa da forumları açık durumda. Yakın zamanda site de bizlerle birlikte olacka.

Simcity Türkiye'ye merhaba deyin
İşte Oğuz'un sözleri ile SimCity Türkiye:

"Simcity Türkiye açıldı ve şimdi yeni vatandaşlarını bekliyor. Sayısız oyun geçti ellerimizden. Pek azı iz bıraktı, bazıları ise yıllara direndi. Simcity seriside bunlardan biri oldu. Her ne kadar uzunca bir süredir, o oyuncularını unuttu isede oyuncular onu hiç unutmadılar. Simcity tarihinde yeni bir miladı yaşadığımız şu günlerde ikinci bir coşkuyu Simcity Türkiye Sitesinin açılışı ile kutluyoruz.

Simcity severleri buluşturmak, tecrübelerini paylaşmak ve Simcity hakkında Türkçe bilgi kaynağı oluşturmak hedefiyle kurulan Simcity Türkiye tüm Simcity severleri yeni adresinde bekliyor. Temelleri yeni atılan bu toplulukta birer vatandaş olabilir ya da Belediye Görevlisi olarak vatandaşlara hizmet etmeyi seçebilirsiniz. Tecrübelerin bir sınırı olmadığı Simcity dünyasında hepinizin bilgi, tecrübe, fikir ve düşüncelerinize ihtiyacımız var.

Simcity Türkiye'de sizi neler mi bekliyor? Şehir görüntüsü yarışmaları, region toplulukları, rehberler, şehir kurma yarışmaları ve daha nicesi... Haydi bavulunuzu toplayıp yola çıkın ve yeni adresimizde siz de bir anahtar sahibi olun :)"

Simcity Türkiye sitesine www.simcityturkiye.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 00:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2017 23:27
Allah yokluğunu göstermesin. hort :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Simcity Türkiye'ye merhaba deyin
İlginizi Çekebilir