SimCity'ye "Offline Mod" geliyor!

Can Arabacı 13.01.2014 - 16:47
EA'in inadı sonunda kırıldı...
EA'in dirilttiği SimCity markasının oyuncular ve basın tarafından yerin dibine sokulmasının en büyük sebebi şüphesiz ki Online olma zorunluluğu ve bundan kaynaklanan sıkıntılı ilk birkaç haftasıydı. Sunucu hataları, bağlantı sorunları derken oyunu alan çoğu oyuncunun çıkmış oyunu oynayamamış olması tarihe kara bir leke olarak geçti. Üstüne bir de EA oyuncuların offline mod isteğine "Oyunu Online temelli hazırladık, Offline mod için oyunu neredeyse baştan yapmamız gerekir" diyince adeta tüm bu felaketin üzerine tüy dikmiş olmuştu.

Ancak göründüğü kadarıyla oyunu baştan yapmayı bitirmiş olacaklar ki, EA Maxis Stüdyo Menajeri Paul Buechner an itibariyle SimCity'e "Offline" modunun geleceğini müjdeledi. Saveleriniz bilgisayarınızda durduğu sürece eski oyunlarınızı da bu Offline moda geçirebileceğini söyleyen Buechner, Login olduğunuzda Online oyunun getirilerini kullanmaya devam edebileceğinizi de eklemeyi unutmadı. SimCity'ye 10. güncelleme paketiyle gelecek olan Offline moda ek olarak mod desteği de oyuna eklenecek. Böylece Online oyunların dengesini bozmayacak şekilde çeşitli modlar yapabilecek ya da başkalarının yaptığı modları kullanabileceksiniz.

Ne diyelim, geç olsun güç olmasın... Oyuncuların gücünün EA'in inatçılığını eninde sonunda kırdığını görmek güzel doğrusu.

SimCity'ye "Offline Mod" geliyor!
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
SimCity'ye "Offline Mod" geliyor!
İlginizi Çekebilir