Şimdi Wii Party Zamanı!

Merlinin Kazanı 8.09.2010 - 09:50
Wii sizi herkesin kolayca katılabileceği yepyeni bir parti oyunu ile tanıştırmaya hazırlanıyor.
8 Ekim 2010’da piyasaya çıkacak olan Wii Party, 80’den fazla mini oyunuyla sizi eğlence dünyasına çağırıyor.

Wii Party’de dört kişilik bu oyuna katılmak için ihtiyacınız olan tek şey bir Wii Remote kumandası. Oyuncular ayrıca kendi yarattıkları Mii karakterlerini şimdiye kadar görmedikleri şekillerde oyuna dahil edebiliyorlar. 13 farklı oyun modu ile geleneksel video oyunu anlayışını değiştirecek olan oyun, bütün partilerin vazgeçilmezi olacak.

Şimdi Wii Party Zamanı!
   
Wii Party’de eğlenceyi tetikleyen bir çok oyun yer alıyor. Ev Partisi modundaki Sakla ve Avla oyununda odanın içerisinde saklanmış olan Wii Remote kumandasını arayacaksınız. Kumanda ara sıra yerini belli etmek için sesler çıkaracak. Saatli Bomba oyununda da tik tak öten bir Wii Remote’u sallamadan elden ele geçirmeye çalışacaksınız.

Wii Party’de ayrıca Çiftler İçin Oyunlar ve Parti Oyunları modları da sunuluyor. Bu modlarda karşınıza çıkan engelleri diğer oyuncularla birlikte ya da karşılıklı yarışarak aşmanız gerekiyor. Parti Oyunları modunda ise Board Game Adasını ziyaret edebilirsiniz. Bu adada zar atarak karelerden oluşan bir patikada uzun bir yolculuk sonunda dağın zirvesine ulaşmaya çalışacaksınız. Ancak karelerde mini oyunlar ve süprizler sizi bekliyor olacak. Eğer bir arkadaşınızla birlikte engelleri aşmak isterseniz de Çiftler İçin Oyunlar tam size göre. Bu kadar oyunun içerisinde oyun seçmekte zorlandığınızda rehberiniz Parti Phil zamanınıza göre size mini oyunlar önerecek.

Şimdi Wii Party Zamanı!
Wii Party’de herkes için birşeyler var ve oyun 8 Ekim 2010’da bütün Avrupa’da piyasaya çıkacağı zaman siz de eğlenceye davetlisiniz. Parti başlasın!

Ev Partisi Modundan örnek oyunlar:

•    Sakla ve Avla (2-4 oyuncu) – Bir oyuncu, diğer oyuncular dışarıda beklerken Wii Remote(ları) odada saklar. Daha sonra dışarıdaki oyuncular odaya geri dönerler ve Wii Remote’ları aramaya başlarlar. Wii Remotelar ara sıra yerlerini belli eden hafif sesler çıkartır.
•    Hayvan Uzmanı (2-4 oyuncu) – Oyuncular Wii Remote’lardan gelen hayvan seslerini dinleyerek o an ekrandaki hayvan ile eşleştirmeye çalışır. Doğru Wii Remote’u ilk alan oyuncu kazanır.
•    Saatli Bomba (2-4 oyuncu) – Bu oyunda Wii Remote bir bombaya dönüşür ve oyuncular zaman bitmeden ve Wii Remote’u sarsmadan elden ele geçirmek zorundadır.
•    Kelimeli Bomba (2-4 oyuncu) – Saatli Bomba’ya benzer ancak bu sefer her oyuncu Wii Remote kendine geldiğinde 10 saniye içinde verilen kategoriden bir kelime söylemek ve A tuşuna basarak bombayı sıradaki oyuncuya geçirmek zorundadır.
•    Arkadaşlık Testi (3-4 oyuncu) – Bir oyuncu “arkadaş” olarak seçilir ve bir set soruyu cevaplaması gerekmektedir. Diğer oyuncular arkadaşlarının cevaplarının ne olacağını tahmin etmeye çalışırlar.

Parti Oyunları Modundan örnek oyunlar:

•    Board Game Adası (1-4 oyuncu) – Oyuncular sıra ile zar atarak kare kare bir patikadan dağa tırmanmaya çalışır. Bugüne kadar görmediğiniz eğlencede bir kutu oyunu.
•    Dünya Gezgini (1-4 oyuncu) – Oyuncuların dünyayı dolaşıp hatıra fotoğrafları çektikleri bir kutu oyun.
•    Bingo (1-4 oyuncu) – Oyunculara Mii karakterleri ile kaplı bir bingo kartı verilir. Makineden düşen Mii Toplarının üzerindeki Mii’lerin kartınızda olup olmadığını control etmelisiniz. Ayrıca arada toplardan mini oyunlar da çıkabilir. Yatay, dikey ya da çapraz bir çizgiyi bitiren bingo yaparak oyunu kazanır.
•    Mii Eşleştirme (1-4 players) – Oyunun amacı oyundaki benzer Mii’leri eşleştirerek sıralar yaratmaktır.
•    Çark-ı Felek (1-4 oyuncu) – Her bir Mii sıra ile çarkı döndürür. Çark üzerinde mini oyunlar, puanlar ve madalyalar bulunmaktadır.

Çiftler İçin Oyunlar Modundan örnek oyunlar:

•    Denge Gemisi (1-2 oyuncu) – Bir gemi üzerindeki Mii’lere sağa ve sola yatırarak geminizi hep dengeli tutmalısınız. Eğer 20 Mii’yi geminize bu şekilde doldurabilirseniz oyunu kazanırsınız.
•    Arkadaşlık Testi (2 oyuncu) – Çeşitli mini oyunlarla arkadaşlığınızın ne kadar koordine olduğunu test edin. Arkadaşınızın zevkleri size hitap ediyor mu, ya sizinkiler ona?
•    Eşleştirme (1-2 oyuncu) – Parkta dolaşarak Mii’leri eşleştirin, ancak dikkat edin bu oyun hataya tahammül etmez.
 
-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Şimdi Wii Party Zamanı!
İlginizi Çekebilir