Simülatör oyununda son nokta

Yiğit Teker 7.08.2012 - 14:17
Denizaltı kullanmak ister misiniz?
Sadece bir monitöre bağlı kalmak istemeyen arkadaşlar oyunu bir adım daha ileriye taşıyıp, kendilerine bir denizaltı inşa ettiler. Yaptığınız manevralara göre simülatörün tabanına oynuyor ayrıca sesli uyarı sistemi, acil durumda yanıp sönen ışıklardan tutun da vana sistemine kadar denizaltında yapilan işlerin hepsini yapmanız gerekiyor.

Simülatör oyununda son nokta
Örneğin size doğru bir torpido geldiğinde denizlatı sizi uyarıyor ve siz de kaçış manevralarına başlamanızı istiyor. İşin belki de en güzel gerçekçiliği, olurda torpidodan kaçamazsanız başlıyor. Çarpışmanın şiddetine göre vanalardan su akmaya başlıyor ve bu vanaları eliniz ile kapatmanız gerekiyor. Öte yandan o sırada durmadan yanan acil durum ışıkları, sesli uyarılara da katlanmak zorundasınız.

Detaylara dikkat eden bir grup olsa gerek, radyasyon seviyesindeki artışı bile düşünmüşler, tabii ki sadece uyarı olarak, o olayda herhangi bir gerçiklik payı bırakmamışlar. Yapımı sadece 72 saat süren denizaltı şimdiden oyun severlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Kısa bir oynanış videosu ve yapım aşamasındaki hızlandırılmış görütüler aşağıda izleyebilirsiniz.

İyi seyirler.



Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2024 15:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Simülatör oyununda son nokta
İlginizi Çekebilir