Single mı Multi mi? Cevap Valve'den

Metin Çatalkafa 9.11.2010 - 16:25
Left 4 Dead mi Half Life mı?
Valve oyun sektörünün en köklü firmalarından bir tanesi. Özellikle PC platformuna verdiği destekle adından sıkça söz ettirmesine rağmen dünya Valve'ı Half-Life serisi ile tanıdı. Bu seri hâlâ birçok oyuncu tarafından en iyi FPS oyun serisi olarak görülmekte. Half-Life serisi çok sağlam bir senaryoya sahipti.Serinin şu an son oyunu birçok oyun sever tarafından beklenmekte. Ancak Valve son 2 yıldır biraz multiplayer ağırlıklı oyunlar çıkarmaya başladı. Left 4 Dead serisi, Team Fortress 2 gibi oyunlar oldukça ilgi görüyor.

Single mı Multi mi? Cevap Valve'den
Valve'ın proje yöneticisi Erik Johnson'a  Gamasutra sitesi Valve'nin tek kişilik modlara sahip oyunlar hakkındaki tutumunu sordu.

Erik Johnson verdiği cevapta bazı analistlerin "bir oyunun mutlaka multiplayer özelliğine sahip olması gerektiği veya MMO olması gerektiği" yorumlarına katılmadığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Birçok insan stressiz güzel bir single player deneyimi istiyor" diyerek, konuşmasında Half-Life serisinin singleplayer odaklı bir oyun olmasına rağmen oldukça başarılı olduğunun altını çizdi.

Umarız artık Half-Life serisine dair yeni bir duyuru, en kısa sürede gelir.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Single mı Multi mi? Cevap Valve'den
İlginizi Çekebilir