Sinking City 2 Ortaya Çıktı

Tunay Şahin 6.03.2024 - 21:46
Frogwares tarafından geliştirilen gizem dolu bir korku oyunu Sinking City 2, Xbox Partner Preview'de duyuruldu.

Frogwares, The Sinking City serisinin devam oyunu olan The Sinking City 2'nin geliştirildiğini duyurdu. Oyunun Gamescom 2020'de duyurulmasının ardından ve stüdyonun The Sinking City üzerindeki tüm kontrolü Ocak ayında geri aldığı bir dönemde geldi. 2025'te yayınlanacak olan bu devam oyunu, sular altında kalmış bir New England şehrinde geçen ve korku öncelikli bir odağa sahip.

Sinking City 2 Xbox Partner Preview'da Ortaya Çıktı

The Sinking City 2, dedektiflik unsurlarını tamamen terk etmeyerek, keşif ve savaşın yanı sıra, isteğe bağlı olarak sunulan tespit mekanizmalarını içerecek bir oyun olacak. Baş yapımcı Denys Chebotarov, "Oyun somut bonuslar sunarken, odak noktası canavarlarla savaşmak ve yararlı enkazları bulmak olacak. Bu yeni yaklaşım, Lovecraftian atmosferi ve hikayesi ile öne çıkıyor ve oyunun Sherlock Holmes dedektiflik oyunlarından farklılaşmasını sağlıyor" dedi.

The Sinking City 2, Arkham adındaki yeni bir şehirde geçecek ve orijinal oyundaki Oakmont mekânından farklı olacak. Oyunun atmosferi ve korku unsurları, terk edilmiş hastaneler, sular altında kalmış pazarlar ve çürüyen konaklar gibi unsurlarla zenginleştirilmiş. Yeni kahraman ve farklı bir hikaye ile oyuncuları sürükleyici bir maceraya çıkaran The Sinking City 2, Frogwares'in korku oyunlarına olan zaafını ve stüdyonun dedektiflik oyunlarındaki ustalığını bir araya getiriyor.

Yayın direktörü Sergiy Oganesyan'ın belirttiği gibi, Frogwares cesur kararlar almanın önemini vurguluyor ve stüdyonun geleceğini güvence altına almak için sektördeki değişimlere uyum sağlama ihtiyacını hissediyor. Bu yaklaşım, oyunun korku ve dedektiflik unsurlarını yenilikçi bir şekilde harmanlamasını sağlayarak, serinin hayranlarına yeni ve heyecan verici deneyimler sunacak.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 19:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2024 22:45
NCK: Sinematik videoları çok güzel ama oyun mekanikleri, ilk oyun için konuşuyorum tabi ki, kötü bir oyun. İlk oyunun şehir kalabalık yapay zekası da kötüydü. Şu oyunu Resident Evil 4 gibi yapsalardı mükemmel olurdu. Dava olayı zaten bu oyunun talihsizliği oldu.
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2024 15:23
Şimdi naci sen şunu diyorsun re4 çok iyi bir oyun ve bu oyunuda onun gibi mi yapsalardı ?
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2024 21:52
Resident Evil 4 AAA bir oyun, bu ise AA bir oyun. Adamların bütçeleri belli. RE4 gibi bir oyun da yapmasınlar. Aksiyon oyunlarından artık kusma geldi, başka oyun çıkmıyor sayenizde. Dedektiflik iyidir, herkesin kopya oyun yaptığı bir ortamda ilaç gibidir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2024 23:36
Lovecraft hikayelerinde hep bir araştırma gizem vardır. Düz aksiyon olmamalı. Ortamın içkarartıcı olması, sürekli izleniyor ve tehlike altında hissi olmazsa olmazdır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
babayaro
babayaro 7.03.2024 04:11
bence ilk oyunun pek kıymeti bilinmemişti, güzel bir oyundu. bunda sanırım dedektiflik baya azaltılmış ve aksiyon zeenginleştirilmiş (yani umarım öyledir çünkü ilk oyunda aksiyon cidden yetersizdi).
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2024 23:58
birinci oyun çok iyiydi, bakalım bu nasıl olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sinking City 2 Ortaya Çıktı
İlginizi Çekebilir