Resident Evil 6 ile birlikte yaşanan başarısızlıktan sonra Capcom bildiğiniz gibi Resident Evil HD Remastered'la eski hayranlarını yoklarken, Revelations serisi ile de korku temasına biraz daha yaklaşmak istiyor.
Bugün ise Resident Evil Revelations 2'nin geliştirme aşamasında yapımcılığını üstlenen Michiteru Okabe yaptığı açıklamada; '' 2 ayrı takım olmak üzere hem Revelations 2'yi geliştiriyoruz, hem de marka adına başka bir proje üzerinde çalışılıyor. 2 ayrı takım ile yolumuza tam gaz devam ediyoruz. Diğer takımın neler yaptığını bilemiyorum fakat, aklımızı başımızdan alacak bir Resident Evil oyunu geliştirildiğine eminim. Şimdilik şu aşamada ise neler olup bittiğini maalesef bilmiyorum.'' dedi. Umarız, Okabe'nin dediği doğru çıkar ve biz de uzun yıllar sonra ''gerçek'' bir Resident Evil oyunu ile karşı karşıya kalırız.
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>30.01.2015 17:00:00 - zangief_34 demiş ki:</b><br>yeni çıkacak silent hıll'in yanında şansı yok.
hakettide...</font></td></tr></table><br></center> Her iki oyunu da çok severim. Umudum her ikisinin de başarılı olması yönünde ama sana katılmamak zor. Silent Hill PT her ne kadar umutlandırsa da, yine de hayal kırıklığı yaşamamak için beklentileri yüksek tutmamak lazım.
ne yazıkki re serisi sona erdi dark souls gibi yapmaları lazımdı
blood bourne ile seviye değiştirdi fakat capcom yanlış strateji
izleyerek oyunu çope dönüştürdü
Yorumlar (6)
LEON VARSA NEDEN OLMASIN
Bence okabe'yi keklemişler..Allah'ın safı ;)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.02.2015 00:56:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Yan oyunlar ana oyunlardan daha iyi :D</font></td></tr></table><br></center> True story...
Yan oyunlar ana oyunlardan daha iyi :D
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>30.01.2015 17:00:00 - zangief_34 demiş ki:</b><br>yeni çıkacak silent hıll'in yanında şansı yok. hakettide...</font></td></tr></table><br></center> Her iki oyunu da çok severim. Umudum her ikisinin de başarılı olması yönünde ama sana katılmamak zor. Silent Hill PT her ne kadar umutlandırsa da, yine de hayal kırıklığı yaşamamak için beklentileri yüksek tutmamak lazım.
ne yazıkki re serisi sona erdi dark souls gibi yapmaları lazımdı blood bourne ile seviye değiştirdi fakat capcom yanlış strateji izleyerek oyunu çope dönüştürdü