Sith'in intikamı beyazperde'de

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Sith'in intikamı beyazperde'de
George Lucas'ın efsaneleşen bilim kurgusu Star Wars'un son filmi The Revenge of the Sith bugün hayranları ile buluştu. Bizleri 80'li yıllara damgasını vuran üçlemenin başlangıcına götüren Episode I ve II, bildiğiniz gibi büyük kötü Darth Vader'ın bir nevi biyografisini oluşturur nitelikteydi. Son film olan Episode III ise 80'li yıllardaki filmler ile son 6 sene içinde izlediğimiz filmler arasındaki köprüyü oluşturacağından belki de en çok merak edileni idi. Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de gösterime giren film, yurdun pek çok kesimindeki sinemalarda yayınlanmaya başladı.

Filmi izlemiş biri olarak minik bir yorum yapmak gerekirse; son dönemde izlediğimiz Episode I ve II'nin çok ötesinde bir film olduğunu söylemem gerekir. Episode III diğer 5 filme nazaran daha hareketli, daha kapsamlı ve daha karanlık. Filmi izlememiş olanlar için her hangi bir ipucu vermeceğim, ama emin olun ki bu filmi izledikten sonra Anakin Skywalker'dan gerçekten nefret edeceksiniz. Film evrendeki hemen hemen tüm Jedi'ların nasıl yok olduğunu, Cumhuriyetin İmparatorluğa nasıl dönüştüğünü ve en önemlisi Anakin Skywalker'ın karanlık tarafı nasıl seçtiğini son derece dramatik bir şekilde gözler önüne seriyor.

Eğer önceki Star Wars filmlerini izlediyseniz kendinize bir iyilik yapın ve hemen yerinizi ayırtın. May the force be with you...
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sith'in intikamı beyazperde'de
İlginizi Çekebilir