Sizce de sahtekar değil miyiz?

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Sizce de sahtekar değil miyiz?
Bugün donanimhaber.com sitesinde "NextGenCeo" isimli bir okur tarafından "Heavy Rain" oyununun sitemizde yapılan incelemesi için aşağıdaki mesaj atılmıştır.

"Oyunu Türkiye"de inceleyen siteler var,nasıl olduğunu bilmiyorum ama Japonya çıkışı bile 18 Şubat olarak görülüyor. IGN ve diğer büyük siteler gibi yapımcı firmadan disk almadıklarına göre Türk sitelerinde ki incelemelerin hepsi ama hepsi DEMO üzerine full sürüm gibi inceleme olmuştur büyük ihtimal.O yüzden hemen heyecan yapmayın derim

Yalnız işin komiği oyun çıkış tarihine bile bakmadan oyunu incelemek ve eğer yapımcı firmadan disk tayin ettiysen bunu belirtmemek nasıl bir durum anlamak güç,yazık sahtekarlığın bukadarı gerçekten..."


Tamamı ile sitemizi karalamaya yönelik olarak atılmış bu mesaj için sanırım aşağıda bulunan resim yeterli olacaktır.

Merlin'in Kazanı hiçbir zaman için yalan haberi yapmaya ihtiyaç duymaz. Ürettiği içerikler ile hem ülkemizde hem de dünyada saygın oyun yayınları arasında yer almaktadır. Lider konumda bulunan Merlin'in Kazanı, okurlarına her zaman doğru bilgi vermeyi hedef edinmiştir. Hatta bahsi geçen saldırgan(lar) bile sürekli sitemizi takip ettikleri için yazılarımızı görüyorlar, sadece bizim içimizde konuşmadıkları için korkak bir şekilde başka yayınlar aracılığı ile saldırıp bize zarar verebileceklerini sanıyorlar. AMA ÇOK YANILIYORLAR. BU YOLA BAŞ KOYDUK VE SONUNA KADAR GİDECEĞİZ.

Sizce de sahtekar değil miyiz?


Bazı arkadaşlar oyunun tam versiyonunu oynamadan demo üzerinden yazdığımızı düşünmüş. Umarız KAPAĞI görürler. Resmin üzerine tıklayarak büyük halini de görebilirsiniz.


Konu hakkında forumlarımızda tartışmak isterseniz tıklayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sizce de sahtekar değil miyiz?
İlginizi Çekebilir