Skate 4 alpha sürümü korsan sitelerine sızdırıldı

Ersin Kılıç 13.07.2022 - 10:46
Geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan Skate 4 alpha sürümü torrent sitelerinde ortaya çıkmaya başlamış. Sızıntı büyük..

Denuvo gibi korumalar olsa da korsan oyunculuğun günümüzde oyun firmaları için hala büyük bir problem olduğunu söyleyebiliriz. Bazı istisnalar haric birçok oyun çıkışından sonra illa ki korsana yenik düşüyor. Bazı durumlarda ise çıkmadan önce bu tarz bir durum ile karşılaşabiliyoruz. Geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan Skate 4 için ise çok abes bir durum yaşandı. Çünkü gelen raporlara göre Skate 4 alpha sürümü torrent sitelerinde boy göstermeye başlamış.

Skate 4 alpha sürümü korsana yenik düştü

Skate 4 alpha sürümü korsan sitelerine sızdırıldı

EA Games, Skate 4 duyurusunda oyunun henüz çok erken bir aşamada olduğunu söylemiş ve alpha sürümüne dair bazı oynanış görüntüleri yayınlamıştı. Bu nedenle çıkış tarihi belirsiz olan oyunun işte bu alpha sürümünün sızdırıldığı belirtiliyor. Sızıntı haberlerinin ardından ise resmi bir açıklama yapıldı ve bu durumun farkında olunduğu, sürümün Eylül 2021 dönemine ait olduğu da belirtildi. Yapılan açıklama şu şekilde;

"Oyunun bizim iznimiz olmadan dağıtılan eski bir sürümünün farkındayız. Bu yapı Eylül 2021'e aittir ve hiçbir zaman harici kullanım için tasarlanmamıştır. Oyuna girmekten heyecan duyduğunuzu anlıyoruz, ancak bilinmeyen kaynaklardan dosya indirirken dikkatli olmanızı öneririz (ve EA'nın Hizmet Şartlarını ihlal etmenin olası sonuçlarını size hatırlatırız)."

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skate 4 alpha sürümü korsan sitelerine sızdırıldı
İlginizi Çekebilir