Skate 4 duyuruldu

Ersin Kılıç 19.06.2020 - 10:37
Skate 4, EA Play Live etkinliğinde duyuruldu. Kaykay oyunu denince akla gelen nadir serilerden biri olan Skate serisi geri dönüyor.

Skate 4 duyuruldu. Sabahın erken saatlerinde düzenlenen EA Play Live etkinliğinin sürpriz duyurularından birisi Skate 4 oldu. Tam sunum bitti sanıldığı anda son bir sürpriz ifadesi ile duyurulan Skate 4, serinin hayranlarını da fazlasıyla sevindirmişe benziyor.

Skate 4, EA Play Live etkinliğinde duyuruldu

Açıkçası beklenenden sönük geçen EA Play Live etkinliğinin en önemli duyurularından biri olarak Skate 4'ü gösterebiliriz. Yine de sona saklanmasına rağmen oyun ile ilgili hiçbir materyal görmememiz ise biraz üzücü oldu diyebilirim. Yani oyun ile ilgili şimdilik bir ekran görüntüsü ya da video bulunmuyor. Sadece oyunun duyurusuna ve oyunun yapımcılarından Deran Chung ve Chris Parry'nin açıklamalarına yer veilen bir video yayınlandı.

henüz geliştirme aşamasının başında olduğu belirtilen Skate 4'ün hangi platformlara geleceği konusunda da bir açıklama yapılmadı. Henüz erken aşamada olduğunu düşünecek olursak PC, PS4 ve Xbox One dışında yeni nesil konsollara, yani PS5 ve Xbox Series X'e de gelecektir diye düşünüyoruz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skate 4 duyuruldu
İlginizi Çekebilir