Skate 4 için 'pre-pre-pre alpha' oynanış videosu yayınlandı

Alparslan Gürlek 1.07.2022 - 12:19
Geliştirmenin henüz çok erken aşamalarında olan Skate 4 için EA, kendilerinin tabiriyle 'pre-pre-pre alpha' oynanış görüntüleri yayınladı.

Bildiğiniz gibi bir süredir Skate 4 geliştiriliyor ve uzun zaman sonra bir kez daha bir Skate oyunu karşımızda olacak. Haliyle hayranlar da oyun hakkında daha fazlasını görmek ve duymak istiyorlar. Bunu bir kenarda bırakmayan geliştirici ekip, Skate 4 için kendilerinin de tabiriyle 'pre-pre-pre alpha' oynanış görüntülerini yayınladı. Görmek isteyene çok şey var...

Skate 4 yeni oynanış videosu geldi

Tabi aşağıdaki görüntüleri izlemeden önce, oyunun geliştirme sürecinin daha çok başlarında olduğunu söyleyelim. Zaten videoda da fark edeceksiniz ki geliştirici ekip bunu sık sık vurguluyor. Ancak yine de Skate 4 oyununun neye benzeyeceğini görmek isteyenler için fikir verici olduğunu söyleyelim. Buyursunlar!

Videoda da görebileceğiniz gibi henüz ne bölüm tasarımları ne de karakterler detaylandırılmış. Anladığımız kadarı ile geliştirici şirket şimdilik oyun mekaniklerini oturtmaya çalışıyor. Gördüğümüz animasyon ve oyun dinamiğindeki akıcılık ise ayrı hoşumuza gitti... Videonun sonlarına doğru ise daha detaylandırılmış, dokuların ve çevre tasarımlarının yapılmış olduğu görüntüleri görmek mümkün. Çıkmasına yakın oyunların cilalandığını da hesaba katarsak, bizi hem görsel hem de oynanış anlamında keyifli bir oyun bekliyor.

Aynı zamanda oyunun testlerine katılmak isteyen oyuncular için bir Skate Insider programı başlatılmış durumda. Eğer çorbada tuzum olsun diyorsanız, bu programa buradaki bağlantıya tıklayarak katılabilirsiniz.

Skate 4 için 'pre-pre-pre alpha' oynanış videosu yayınlandı

Bildiğiniz gibi geçenlerde EA'in Temmuz ayında 3 yeni oyun hakkında daha detaylı bilgiler vereceğini belirtmiştik. Bunlar arasında 2023'te çıkması beklenen Skate 4 de vardı ancak henüz elimizde oyuna dair net bir çıkış tarihi yok. Yine de EA'in Temmuz planlarını öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 16:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2022 14:40
Bu "pre pre alpha" olayını genellikle oyun camiasının ne kadar zeki olduğunu bilmeyen pazarlamacı kafa departmanlar yazdırıyor. Böyle departmanların satışı kontrol ettiği oyunlardan uzak durmak lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skate 4 için 'pre-pre-pre alpha' oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir