Skate, DS ve Wii için doğrulandı

Gülfer Özçetin 3.06.2010 - 12:31
Skate, DS ve Wii için doğrulandı

Skate, DS ve Wii için doğrulandı

Nintendo Wii ve DS için özel olarak hazırlanmış, kaykay kullanma sporunu konu alan 'Skate It' adlı oyun, EA tarafından bugün duyuruldu. 'Flickit' kontrollerini ilk kez Xbox 360 ve PS3 platformundaki oyunu 'Skate'te gösteren yapım, bu sefer Wii'nin denge tahtası (Wii Balance Board) üzerinde kurulmuş bir oynanışla karşımıza çıkacak.

Yönetmen ve yapımcı Scott Blackwood, Nintendo DS ve Wii'de kaykay kullanmanın heyecan verici olabileceğini tahmin ettiklerini ve ayrıca yeni tasarım ve hazırlanan oynanışla, bu spordaki deneyimi yepyeni bir yolda yakalamayı tekrardan başardıklarını da söyledi.

Wii kumandası (Wii Remote), kaykay görevini görecek ve el kol hareketlerinizi ekrana gerçekten kaykay kayıyormuşsunuz şeklinde yansıtacak. Wii Balance Board ile bu tecrübe daha yüksek bir boyuta çıkabilir, ancak bu özelliğin nasıl çalışacağı daha duyurulmadı. Skate It'in 2008 yılı içinde Wii ve DS için çıkarılması planlanıyor. EA, "Skate 2'nin" PS3 ve Xbox360 için de geliştirildiğini bildirmesine karşın herhangi bir çıkış tarihi belirtmedi.

KAYNAK
Skate, DS ve Wii için doğrulandı
videogamer.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skate, DS ve Wii için doğrulandı
İlginizi Çekebilir