Yves Guillemot, Skull and Bones'un 70 Dolar Olmasını Savunuyor

Tunay Şahin 10.02.2024 - 18:08
Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, Skull and Bones oyununu "AAAA" kalitesinde savunuyor, 70 dolarlık fiyat etiketinin oyunun kalitesiyle haklı çıkarıldığını iddia ediyor.

Ubisoft'un kurucu ortağı ve CEO'su Yves Guillemot, şirketin en çok beklenen oyunlarından biri olan Skull and Bones hakkında cesur bir iddiada bulundu. Oyun şimdiye kadar altı kez ertelenmiş olmasına rağmen, Guillemot oyunun "AAAA" kalitesinde olduğunu ve 70 dolarlık premium fiyat etiketini hak ettiğini savunuyor.

Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, Skull and Bones'u "AAAA" Kalitesinde Olarak Savunuyor

VGC'ye verdiği bir röportajda, 2024 mali yılı için 3. çeyrek satışları hakkında konuşurken, Skull and Bones'un oynanış kalitesine ve kapsamına dair görüşlerini paylaştı. Oyunun canlı hizmet modeli altında çalıştığı ve 1. Yıl Yol Haritasını yeni yayınladığı bilgisi, bir dinleyicinin oyunun 70 dolarlık fiyatlandırması hakkındaki sorgusunu tetikledi. Oyun dünyasında birçok kişi, Ubisoft'un bu fiyatlandırmada ısrarcı olmasını sorgularken, Guillemot oyunun kapsamı, kapsamlılığı, cilası ve kalitesinin bu fiyatı haklı çıkardığını iddia etti.

Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, Skull and Bones'u AAAA Kalitesinde Olarak Savunuyor

Guillemot, "Skull and Bones'un tam teşekküllü bir oyun olduğunu göreceksiniz. Bu çok büyük bir oyun ve insanların ne kadar geniş ve kapsamlı olduğunu gerçekten takdir edeceklerini düşünüyoruz," diyerek oyunun kalitesine olan inancını dile getirdi. Ayrıca, oyunun "çok kapsamlı, üçlü A, hatta dörtlü A bir oyun" olduğunu ve uzun vadede değerini kanıtlayacağını vurguladı.

Skull and Bones'un piyasaya sürülmesiyle ilgili beklentiler yüksekken, Ubisoft 16 Şubat'ta PS5 için resmi lansmandan önce bir açık beta düzenliyor. Bu beta, oyunun su yüzeyindeki performansını ve Guillemot'un iddialarının doğruluğunu test etme fırsatı sunuyor.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 14:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
JohnGalt
JohnGalt 13.02.2024 15:18
Yorumlarda çok saçma cümleler gördüm yine.

Adam "Oyunumuzu 4A bütçesiyle yaptık bu fiyata satacağız" diyorsa hayır siz o fiyata yapmadınız diyemez bizzat işin başında olmayan biri. "Oyun 4A mı bırakında oyuncular karar versin bir zahmet" diyen bile var :)

Sana 4A gözükmediyse almazsın olur biter. O bütçeye bunu mu çıkardınız diye eleştirebilirsin tabi ki ama bazı arkadaşlar oyunun yapımcısından iyi biliyor oyunu. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2024 07:05
Şimdi bu oyun beğenilmeyecek ve bu sayede diğer firmaların fiyat artırma için elleri güçsüzleşecek. Bırakın konuşsunlar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2024 21:22
Yves kuruculardan, dünyamıza harika oyunlar kazandırdı. Ama artık Ubisoftta eski özen, düzen yok, yenilikçi anlayışa ayak uyduramıyor. Tam oluyor derken, bir sebepten geri adım atıyor ya da çok farklı işlere bulaşıyor. Kimin talebine göre oyun yapıyorlar, yanlış insanlara kulak asıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 12.02.2024 20:00
Satmak için tüm düymelere basmak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2024 15:23
4A mı ? hadhajha Şu Ubi'nin sıkışları cidden. Vaktinde iyi oyunlar yaptılar da şu anda öyle değil Art anlamında belki bi iki oyun ama efso olan oyunları yok. Cyberpunk vakası 2.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skull and Bones 70 Dolar Olabilir
İlginizi Çekebilir