Skull and Bones videosu sızdırıldı

Emir Özkayalar 29.04.2022 - 14:22
Ubisoft'un unuttuğu ve uzun zamandır sessizliğe gömülen Skull and Bones’un 4 dakikalık bir videosu sızdırıldı.

Duyurulmasının üzerinden uzunca bir zaman geçen Skull and Bones videosu 4 dakika uzunluğunda. Sızdırılan bu video, oynanış görüntüleri, oyun mekanikleri ve genel kurgu hakkında oyuncuları bilgilendirmekte. Videoda bir karakter yaratım ekranı görülmüyor ancak muhtemelen kendi yarattığımız karakteri kontrol edeceğiz.

Skull and Bones videosu oyunun dinamiklerini gösteriyor

Bu karakterle, bolca ana karaya çıkıp gerek ekip toplama gerekse gemimizde eksik olan malzemelerin alımını yapacağız. Oyunun başlarında ufak bir gemiyle başlayacak olan yolculuğumuz, güç ve para kazandıkça daha büyük gemilere ve daha deneyimli personellere doğru ilerleyecek. Söylenene göre her geminin kendine özgü özellikleri olacak. Açık denizde yelkenleri açmışken hem geminin sağlığı hem de mürettebatın moralinin kontrolü bizde olacak. İkisinin de iyi durumda olması oyunun gidişatını etkileyecek önemli bir kriter olarak gözüküyor. 

Eğer mürettebatın moralini yüksek tutmazsanız ve onlara yeterli düzeyde yemek ve su sağlamazsanız bir süre sonra isyan edip geminin kontrolünü ele geçirebiliyorlar. Bunun dışında, eğer ki bir savaş esnasında geminiz düşmanlar tarafından batırılırsa, en yakın karada yeniden doğuyorsunuz. Yeniden bir gemi alıp yola çıktığınızda ise önceki geminizin battığı yere gidip batmış olan geminizden kalan birkaç malzemeyi geri alabiliyorsunuz ancak siz alabildiğiniz gibi diğer oyuncularda alabilir. Harita keşfedebileceğiniz hazinelerle ve avlayabileceğiniz vahşi hayvanlarla dolu olacak. Avladığınız hayvanların etini ve derisini kullanabileceksiniz. 

Skull and Bones videosu sızdırıldı

Geminizi geliştirmek için crafting yapmanızda gerecek. Bunun içinse haritada farklı noktalara gidip değerli maden ve odunları almanız gerek. Oynayış şeklinize göre hem crafting, hem de personellerinizi dizayn etmeniz gerecek. Daha hızlı olmak istiyorsanız, ağır silahlardan ziyade daha hafif silahlar almalısınız ve tabi buna uygun mürettebat. Ubisoft firması tarafıntan geliştirilen oyunun çıkış dönemi hala belli değil.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 19:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2022 22:41
Video gg
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2022 22:04
Video gitmiş yenileyebilir misiniz
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2022 22:55
evet lütfen ????
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2022 15:20
Unuttuğu değil, yapımına sıfırdan ikinci defa başladıkları oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skull and Bones videosu sızdırıldı
İlginizi Çekebilir