Skulls & Bones, Nintendo Switch için çıkmayabilir

Furkan Güler 27.07.2017 - 11:52
Skulls & Bones için bekleyenlere kötü haberlerimizi var.
Ubisoft'un E3 2017 bombası Skulls & Bones hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni oyunun yönetmenlerinden Justin Farren, Gamespot'a verdiği röportajda Switch hakkında geliştirici ekip ile pek fazla konuşmadıklarını söyledi. Ancak yeni oyunu Switch platformuna çıkartma kararı alırsalar, gücümüzün tamamını oraya verebiliriz açıklamasını yaptı. Rayman Legends, Steep ve Just Dance 2017'nin hali hazırda Nintendo Switch için çıkacağı onaylanmıştı.

Ancak görünüşe bakılırsa Ubisoft'un korsancılık oyununu Nintendo Switch'te göremeyeceğiz. Bu arada bu söylemin Switch'in donanımsal düşük kalmasına veya sahip olduğu farklı kontrolcü yapısına bağlandığı belirtilmedi.

Skulls & Bones, Nintendo Switch için çıkmayabilir
Çünkü Justin Farren, Nintendo Switch açıklamasından sonra Microsoft'un yeni konsolu Xbox One X için oldukça heyecanlandıklarını belirtti. Ubisoft'un Xbox One X planları hakkında pek fazla detay vermeyen Farren, firmanın birden fazla konsol için oyunlarını optimize etmesinin stresli olduğunun altını çizdi. Konsol sayısı arttıkça harcadıkları emek ve zamanın da arttıdığı söyleyen başarılı oyun yönetmeni, Ubisoft'un her zaman konsollarda en iyi performans ve kaliteyi sunmak için çalıştığını açıklamalarının sonuna ekledi.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 00:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2017 13:46
Bekleyen var mı ki? Ve bu arada paragrafın son cümlesi bayağı ironik!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2017 18:06
hep merak etmiştim böyle bir güzel korsan oyununu ve mekaniklerini neden ac de harcayıp bitirmişlerdi :d bence iyi bir oyun olup çabuk sona erecek birşey olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skulls & Bones, Nintendo Switch için çıkmayabilir
İlginizi Çekebilir