Skulls & Bones'un hikayesi çevrimiçi modlarla oynanacak

Furkan Güler 14.08.2017 - 11:17
Ubisoft'un deniz savaşlarını temel alan oyunundan pek fazla hikaye içeriği beklememek gerekiyor.
E3 2017'de duyurulan Skull & Bones, sahip olduğu deniz savaşları mekaniği sayesinde oyuncuların dikkatini çekmişti. Assasin's Creed: Black Flag'de karşılaştığımız sevilen deniz savaşlarını oyun yapma fikri, Ubisoft'un oyuncuları dinlediğini gösteriyor. Simülasyondan daha çok arcade bir yapıda olacak olan Skull & Bones hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Gelen son bilgilere göre oyunun hikayesini çevrimiçi modlar sayesinde öğrenebileceğiz.

Aslına bakarsanız Ubisoft bu taktiği neredeyse geliştirdiği üç oyundan bir tanesinde uyguluyor. Son yıllarda daha çok rekabetçi oyunlara yönelen başarılı firmanın buna benzer bir hamlesini, Titanfall geliştiricilerinden de görmüştük. Hatırlayacağımız üzere ilk Titanfall oyununun hikayesini çevrimiçi modlar sayesinde öğrenebiliyorduk.

Skulls & Bones'un hikayesi çevrimiçi modlarla oynanacak
Skull & Bones için daha çok PvP modlara odaklandıklarını söyleyen Ubisoft, görünüşe göre oyunun hikaye modunu pek fazla önemsemiyor. Diğer bir yandan tamamen PvP maçlar üzerine kurulan For Honor'da ilgi çekici bir hikaye modu ile karşılaşmıştık. Muhtemelen Ubisoft, oyuncuların For Honor'ı hikaye moduna karşı olan ilgisini yetersiz bulacak ki, Skull & Bones'da böyle bir karar almayı uygun bulmuş.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2017 04:25
Başarılı bir firma olaya beni bitirdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2017 13:04
beyler oyunu sakın almayın. 1 sene sonra almanızı tavsiye ederim.ubi oyunları anca 1 senede kendine geliyor.for honor daha yeni toplandı. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skulls & Bones'un hikayesi çevrimiçi modlarla oynanacak
İlginizi Çekebilir