Skulls & Bones'un Hunting Grounds Modundan yeni video yayınlandı

Ahmet Özçilingir 20.06.2018 - 12:02
Co-op modu ile ilgili yeni bilgiler var

Geçtiğimiz sene Ubisoft'un E3 sunumunda duyurusu yapılan korsan temalı, çevrimiçi odaklı gemi savaş oyunu Skulls & Bones'tan yeni bilgiler geldi. Oyunun çevrim içi modlarından biri olan Hunting Grounds modu nasıl olacak. Skull & Bones'un yaratıcı yönetmeni Justin Farren ile yapılan bir röportajın da yer aldığı oynanış görüntüleri videosu, bu sorunun cevabını bulmamıza yardımcı oluyor.

Skull & Bones'un Co-Op modundan yeni oynanış videosu geldi

Geçtiğimiz sene E3'te gösterilen 5'e 5 PVP modu oynanış videosunun ardından, oyuncular oldukça heyecanlandıran Skull & Bones'un co-op moduHunting Grounds'tan yeni bilgiler geldi. Justin Farren'in aktardığına göre Hunting Grounds sadece bir oyun modu değil ana oyunun bir parçası. Bu modda oyuncular isterse tek başına denizlere yelken açabilecek, isterlerse arkadaşlarıyla ya da başka oyuncularla grup oluşturabilecek. ticaret rotalarında peşine düşecekleri "av" ile ilgili, (burada bahsedilen av ganimet oluyor) oyunun dünyasında bilgi toplayacak, ve bu ganimetin peşine düşecekler. Tabii diğer oyuncular da aynı hazinenin peşine düşeceği için ulaşılan yerde çatışmaların yaşanması da mümkün olabilecek. Bunun için oyuncular isterlerse başka oyuncularla işbirliği yapabilecek. Ancak kazanılan savaş sonunda ortada kalan ganimeti paylaşmak, ya da işbirliği yaptığınız diğer insanları "satıp" hazineye tek başınıza konmak da mümkün olacak. Her gemi tayfasının kendine özel geliştirmeleri olacak. Her gemi oldukça ayrıntılı bir kişiselleştirme seçeneğine de sahip olacak. Oyunun 2019 yılında çıkış yapması bekleniyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 08:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2018 16:51
Black flag in makyaj yapilmis hali
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2018 16:32
Güzel gibi , çıkmasına yakın daha yeni bilgiler ortaya çıkar, fikir güzel. Hele ki microsoftun yetersiz gemi oyunundan sonra
:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2018 16:21
Edward kenway easter egg görürmüyüz acaba
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skulls & Bones'un Hunting Grounds Modundan yeni video geldi
İlginizi Çekebilir