Sky Maze 3D (Android inceleme)

Ceyda Doğan 18.03.2013 - 16:24
Bu top sizin bildiklerinize benzemiyor
Platformlar iOS, Android
Sky Maze 3D (Android inceleme)
  • Yapımcı - Yayıncı Hakan Eryargı - Google
  • Çoklu Oyuncu: Yok
  • Oyun Türü: Bulmaca,Platform
Merlin Puanı 54
Artılar Anlaşılması kolay, arka plan görselleri başarılı, Zeemote kumanda aygıtını desteklemesi
Eksiler Zor algılanabilen kontroller, bir androide göre çok da başarılı olmayan grafikler, bir süreden sonra oyunun sıkıcı gelmesi
Günümüzde mobil oyunların ne kadar tutulduğunu bilmeyen yoktur. Özellikle manşetlerden düşmeyen sinirli kuşlarımızdan tutun, işin içerisinde özel piramitlerin yer aldığı bulmacalara kadar yüzlerce mobil oyun hayatımızın bir parçası haline geldi.

Sky Maze 3D (Android inceleme)
Şimdi karşınıza yeni bir Türk oyunu ile çıkıyoruz. Hakan Eryargı’nın yaptığı ve Karga Games'in adı altında yayınlanan Sky Maze 3D Android pek de yeni sayılacak bir oyun değil. Ancak sizin bile gözünüzden kaçmış mobil oyunlardan biri olabilir ve amacım da bu oyunu size tanıtmak. ODTÜ endüstri mühendisliğinden mezun olan Hakan Eryargı daha çok yazılımla ilgilenmiş ve karşımıza da Sky Maze 3D ile çıkmaya karar vermiş.

Sky Maze 3D (Android inceleme)
Genel olarak Sky Maze 3D top kontrolünün bulunduğu platform oyunu. Amacımız, çeşitli engelleri geçerek çıkış noktasına ulaşmak. Böyle basit bir amacı olsa bile, işler göründüğünden oldukça farklı. Kontroller sandığınızdan daha zor. Bir yandan topumuzu durması gereken yerde durdurup, bir yandan da belirli engelleri zıplayarak aşmasını sağlıyoruz. Ekranınızın sol üst köşesinde can sayımız var. Sağ üst köşesinde yer alan yıldızlı işaret de topu kontrol ettiğimiz yön tuşlarının, karmaşasını çözüyor. Yani dilersek sadece dört yön tuşuyla topu kontrol edebiliyoruz, dilersek de sekize kadar ulaşan yön tuşuyla topumuzu kontrol edebiliyoruz. Sol alt köşede de topu zıplatabileceğimiz tuşumuz var.

Müziği ve özellikle ses efektleri başarılı. Kulak tırmalayan seslerden oldukça uzak. Ancak grafiklerin çok da başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim.

Sky Maze 3D (Android inceleme)
Oyunda toplamda elli seviye var. On ikisi ücretsiz olarak oynanabiliyor. Ayrıca bluetooth ile bağlanan Zeemote kumanda aygıtını da destekliyor. Google Play’den ücretsiz ulaşabiliyorsunuz, ancak onikinci seviyeden sonra ödeme yapmanız gerekiyor.

Benim sizlere tavsiyem, oyunu ücretsiz olarak denemeniz. Açıkçası bir süreden sonra oyun sıkabiliyor, sadece zorluk seviyesi artıyor diye düşünebiliyorsunuz. Genel olarak bakıldığında Sky Maze 3D oynanmaya değer mobil oyunlar içerisinde yer alıyor, ancak bir süreden sonra kontrollerindeki sorunlar, sizi oyunu bırakmaya zorlayabilir. Top kontrol oyunundan hoşlanıyorsanız Sky Maze 3D denenmeye değer bir mobil oyun.

Google Play'de ücretsiz versiyonu: https://play.google.com/store/apps/details?id=raft.jumpy.android.market_lite&hl=en

Ücretli full versiyonu Amazon app store'da bulunuyor: https://www.amazon.com/raft-Sky-Maze-3D/dp/B006YV077U
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sky Maze 3D (Android inceleme)
İlginizi Çekebilir