Skyrim: Cyrodiil modunun fragmanı yayınlandı

Talha Ramazan Yüzmeç 8.07.2022 - 02:53
Skyrim: Cyrodiil modu üzerinde çalışan ekip, Skingrad'a ve şehrin münzevi eski hükümdarına odaklanan yeni bir teaser fragmanı yayınladı.

Bildiğiniz üzere The Elder Scrolls 5: Skyrim, oyun piyasasında etki yaratarak kısa sürede popüler oyunların arasına girmişti. Yayınlanmasının 10 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen bu popülerliğini hala kaybetmemiş gibi duruyor. Bu durum karşısında geliştiriciler Skyrim'i Nordlar diyarının çok ötesine genişletmek için bir proje için çalıştıkları Skyrim: Cyrodiil modunun fragmanı ile doğrulandı.

Skyrim: Cyrodiil modu oyuncuları şaşırtabilir

Skyrim: Cyrodiil modunun fragmanı yayınlandı

Skyrim: Cyrodiil modunun yayınlanan fragmanı hayranlarını Beyond Skyrim'in şehri yenilemesiyle tanıştırıyor. Skyrim: Cyrodiil modunda İmparatorluk Şehri'nin batısındaki yolun üzerinde yer alan ve yüksek duvarlar ve yukarıdaki dağdan yükselen kale ile korunan Skingrad kasabası yerel halkın küçümseme girişimlerine rağmen yöneticilerin durduramayacağı bir dizi gizemli cinayetle boğuşuyor.

Şehrin yöneticileri bu cinayetlerin suçlusunu Oblivion modunun hikayesinde Skingrad'ı yöneten Kont Janus Hassildor olarak görüyorlar. Hatta bir karakter Hassildor'u yönettiği şehirden intikam almak isteyen bir vampir olarak tanımlıyor. Başka bir karakter Hassildorun yöneticilerinden birinin uzun yıllar önce Janus'un kuralına karşı bir savunma yazdığını ancak eseri yayınlanmadan önce öldüğünü belirtiyor. Kont Janus, Oblivion'un ana görev dizisinde küçük bir karakter olarak gözükse de Oblivion bizi şaşırtacak gibi gözüküyor.

Skingrad, Oblivion'un daha akılda kalan birkaç NPC'sine de ev sahipliği yapıyordu. Şehir sakinleri arasında alkolik bir demirci, paranoyak bir ağaç elfi ve cesetlere sağlıksız bir takıntısı olan bir kara elf simyacısı vardı. Beyond Skyrim 200 yıl sonra gerçekleşirken, bazı hayranlar şehrin eski sakinlerine herhangi bir gönderme olup olmadığını merak ediyor. Ne yazık ki fragman, Beyond Skyrim: Cyrodiil'in tam sürümünün ne zaman çıkacağını belirtmiyor. Skingrad bölgesinin 2017'deki Beyond Skyrim: Bruma gibi erken bir sürüm alıp almayacağı da belli değil bununla birlikte, ekip ilerleme kaydediyor gibi görünüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skyrim: Cyrodiil modunun fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir