Skyrim'de modlar ne alemde?

Murat Halilbeyoğlu 20.10.2011 - 10:37
Yeni oyunu daha da yenilemek adına
Ejderhaları, radiant hikaye sistemi, yeni grafik motoru derken Skyrim hakkında geldik en çok merak edilen başka bir konuya; modlar.

Özellikle Oblivion'da mod topluluğun sağladığı yeni olanaklar sayesinde oyunun çehresi 180 derece değişiyor ve bambaşka bir şeye dönüşüyordu. Şimdi merak edilen şey Skyrim için de böyle bir durum söz konusu olup olmayacağı? Gerçi Skyrim görsel açıdan Oblivion'dan oldukça üstün durumda ancak yine de Elder Scrolls mod topluluğundan beklentiler var.

Skyrim'de modlar ne alemde?
Mike Carofano, Skyrim'in sanat yönetmeni ve mod topluluğun bir hayranı. Kendisi de tıpkı hayranları gibi oyun için çıkacak modları heyecanla bekliyor ve geçmişteki gibi muazzam şeyler görmeyi umut ediyor.

"Mod topluluğumuz bu güne kadar önceki oyunlarımızda muazzam işler başardılar dolayısı ile onlara gereken araçları verip bu sefer neler yapabileceklerini görmek konusunda çok heyecanlıyız. Benzer bir şeyin konsollara da çıkmasını çok isterim. Ne yazık ki şu anda böyle bir çalışma yok ancak ileride olacağını umut ediyorum."

Evet, Skyrim'de modlar olacak ve bu topluluk yine enteresan şetlerle karşımıza çıkacak. Artık herşeyi ile Skyrim'i bekliyoruz. 11 Kasım'da çıkacak olan oyun PC, Playstation 3 ve Xbox 360'a geliyor.  
Yorumlar 52
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 12:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skyrim'de modlar ne alemde?
İlginizi Çekebilir