Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Skyrim'i modlayarak yepyeni bir oyun yaptılar: Enderal!

Enderal haftaya bedava olarak çıkıyor!

Skyrim'i modlayarak yepyeni bir oyun yaptılar: Enderal!
Yenilenmiş versiyonu çıkacak olmasına karşın hali hazırda PC versiyonu modlar ile apayrı evrelerde dolaşan Skyrim'in en ilginç ve sevindirici haberlerinden biri ile karşınızdayız. Bildiğiniz gibi grafiksel ve farklı modların dışında hikaye bazlı ufak modlarla da şimdiye kadar birçok kez karşılaştık. Bu sefer haberini vereceğimiz olay ise modlama olayını çok daha ileri evrelere taşıyor.

2013 yılında duyurusu gerçekleştirilen Enderal bir mod yapımından çok Skyrim kullanılarak oluşturulmuş bir oyun. Tamamen yeni bir hikaye, yeni mekanlar, binalar, karakterler ve harita bu oyunda bizleri bekliyor. Daha önce Oblivion için Nehrim isimli benzer bir projeye de imza atan ekip Enderal'ın önümüzdeki hafta bedava olarak çıkış yapacağını duyurdu.

1-3 temmuz tarihleri arasında çıkacak olan bu sürüm yapım ekibinin de Alman olmasından dolayı Almanca olarak çıkacak. Temmuz sonunda ise oyunun İngilizce sürümünün çıkarılacağı belirtilmiş. Bu özel mod sayfasına buradan, tanıtım videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

arkadaşlar kusura bakmayın skyrimi oynadım ancak herhangi bir modu denemedim, dogal olarak pek aşina degilim mod olaylarına, bu enderal'i oynamak icin skyrim yüklü olması gerekiyor zannımca degil mi? mod cıktıgında ise sadece modu indirip kuruyorum böylece skyrime girdigimde enderali oynayorum?

0 puan
MO
MK Okuru

kardes ne dedigini anlamadim fakat modlar exe ile kurulmuyor bu enderalda biraz buyuk bir mod teker teker dosyalari yerine koymak gerekiyor sen yukle ya yukledigin sitede ya da yukledigin modda aciklama vardir hic mod kurmadiysan biraz nexus mods da modlara bak zaten nasil kuracagini anlatiyorlar

0 puan
MO
MK Okuru

aynen öyle

0 puan
MO
MK Okuru

Tutmayın küçük enişteyi

0 puan
MO
MK Okuru

Elder Scrolls gibiyse sorun yok :D epeyi sarar zaten .Bide bakılısa göre oyun hos duruyor :D

0 puan
R
Rangris01 Kazan Bekçisi

Başarılı Olmuş. :)

0 puan