Skyrim'i modlu sevenlere Anniversary Edition'dan üzücü haber geldi

Eren Eroğlu 14.10.2021 - 00:33
The Elder Scrolls V: Skyrim'i Skyrim yapan unsurlardan bir tanesi mod desteği olsa da, Anniversary Edition ile işler değişebilir.

Bildiğimiz üzere, The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, 11 Kasım 2021'de yayımlanacak. oyunun bu yeni sürümü, PC'de bulunan Special Edition'ın tüm sahiplerine ücretsiz bir güncelleme olarak sunulacak. Ayrıca popüler modlardan bir tanesi olan Skyrim Script Extender (SKSE)'nin geliştiricisine göre, oyunun modlarının başı dertte.

Skyrim'in yeni sürümü, mod desteğini zora sokabilir

SKSE'nin geliştiricisi extrwi; ''Anniversary Edition güncellemesinin bir parçası olarak Bethesda, oyunun 64 bit sürümünü oluşturmak için kullanılan derleyici Visual Studio 2015'ten Visual Studio 2019'a geçiş yapmaya karar verdi. Bu oyunun gidişatını, mod geliştiricilerinin kodları ve fonksiyonları yeniden düzenlemesine neden olacak şekilde değiştirir. Neyse ki sınıf düzenlemelerinin değişmesi pek mümkün değil.''

Skyrim'i modlu sevenlere Anniversary Edition'dan üzücü haber geldi

Ayrıca mod geliştiricisi, yerel kod eklentisi yazan herkesin Anniversary Edition'u desteklemek için en azından bir miktar ekstra iş yapması gerektiği sonucuna da vardı. Teorik olarak, oyunun HD doku paketleri, Anniversary Edition ile uyumlu olmaya devam edecektir; fakat diğer modların çoğunluğu için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Söylendiği gibi, The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, ayrı bir ürün olmayacak. Bu nedenle, Special Edition sürümünün sahipleri, eğer oyunlarını yükseltmek istemiyorlarsa, otomatik güncellemeleri devre dışı bırakmalı. Steam'in sürümler arası geçiş yapma seçeneği sunup sunmayacağı ise, bilinmeyen unsurlar arasında yer alıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2021 10:39
Anniversary Edition sürümüne yeni ne geliyor anlamadım.
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2021 10:28
Hiç bir şey gelmiyor ne gelecek. Legendary edition'da azıcık yansıma artmıştı, modcular için ram miktarını artıran bir şeyler olmuştu.

Bethesda bu sürümleri kendi paralı modlarını sattırmak için yapıyor bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skyrim'i modlu sevenlere Anniversary Edition'dan üzücü haber geldi
İlginizi Çekebilir