Slender Man filmi ertelendi Slender Man yeni bir vizyon tarihi

Hakan Hervenik 24.01.2018 - 10:26
Slender Man yeni bir vizyon tarihine sahip.

Sony'nin Slender Man filminin vizyon tarihi ertelendi. Yönetmen koltuğunda Sylvian White'ın yer aldığı Slender Man önceki vizyon tarihi olan 18 Mayıs'tan 24 Ağustos'a ertelendi. Filmin ertelenme sebebi ise 18 Mayıs'ta vizyona girecek olan Deadpool 2 ile filmin çakışmaması. Sonuçta filmin Deadpool 2'nin gölgesinde kalacağı kesin.

Slender Man'in vizyon tarihi ertelendi

Slender Man karakteri genellikle bir hayli uzun boyu, uzuvları ve biçimsiz suratı ile dikkat çeken bir karakter. Boyunu ve kollarını istediği uzunluğa getirebilmesi, yüzünün olmaması, kamufle olabilmesi, ince olması, yakınlardaki tüm elektronik cihazları bozması her zaman takım elbise giymesi ve kurbanlarında paranoya, uykusuzluk, öksürük nöbeti gibi hastalıklar bırakması ile tanınır. Kurbanlarını öldürmek için bıraktığı sekiz not ile ormana getirir. Slender Man'in kurbanları genellikle çocuklar ve gençlerdir.

Sony Pictures'ın yayıncılığını üstlendiği filmin senaryosunu David Birke ve Victor Surge yazarken, yönetmen koltuğunda ise Sylvain White bulunuyor. Filmin kadrosunda Joey King, Annalise Basso, Javier Botet, Julia Goldani Telles ve Jaz Sinclair yer almakta. Slender Man'in yayınlanan ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2018 23:04
Deadpool 2 ile çakışmasın diye film i 3 ay mı ertelediler o kadar korkuyorlarsa çıkartmasınlar filmi zaten
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2018 11:52
12 ekime atmışlar lan
Kalan Karakter: 300 Gönder
Slender Man filmi ertelendi
İlginizi Çekebilir