Slender: The Arrival, birkaç aya hazır

Murat Halilbeyoğlu 27.09.2012 - 16:11
Yeni pantolon gerekecek
Korkulu rüyanız geri dönüyor. Geçen hafta duyurulan Slender: The Arrival oyunu için belli ki yapımcı Mark Hadley henüz yeterince insanı korkutamamış.

Slender: The Eight Pages'in yeniden yapımı olan Arrival yakın zamanda PC'ye çıkacak. Öte yandan Blue Isles Studios Hadley ile çalışmanın nasıl olduğu hakkında fikirlerini de belirtti.

Slender: The Arrival, birkaç aya hazır
"Bu yeni versiyon için onunla yakın zamanda bir ekip kurduk. Slender: The Arrival orijinal oyunun resmi yeniden yapılandırılmış hali. Ancak oyun tıpkı eski hali gibi oyuncuları korkudan öldürecek oynanışı ile karşınıza çıkacak. Öte yandan hayranların istediği o oynanış tecrübeleri oyuna eklenmiş olacak."

"Son birkaç haftadır Mark ile çok yakın çalışıyoruz ve yapabileceğimiz en iyi Slender oyununu sizlere sunmaya çalışıyoruz. Oyunun son halinde geliştirilmiş görsellik, daha fazla içerik, daha fazla bölüm ve içine çeken bir hikaye olacak. Oyunun ticari versiyonu PC için önümüzdeki aylarda gelecek. Oyun ile ilgili daha fazla bilgiyi yakın zamanda sizlerle paylaşacağız."

Bakalım bu sefer ne kadar korkacağız.   
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 13:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Slender: The Arrival, birkaç aya hazır
İlginizi Çekebilir