Sly Cooper: Thieves in Time'ın çıkış tarihi belli oldu

Merlinin Kazanı 13.02.2013 - 15:06
Zamanı ne zaman değiştireceğiz
Sony, sadece PlayStation3 (PS3) ve PlayStation Vita (PS Vita) için piyasaya sürülecek olan Sly Cooper: Thieves in Time’ın 27 Mart 2013, Çarşamba günü tüm Avrupa çapında eş zamanlı olarak sunulacağını açıkladı.

Serinin dördüncü yapımı, Centilmen hırsız Sly’ın, sadık yardımcıları Bentley, Murray ve ajan Carmelita Fox ile Paris, feodal Japonya ve ortaçağ İngilteresi’nde büyük macerasını konu alıyor.

PS Vita’da ilk kez bir oyun Türkçe oluyor

Sly Cooper: Thieves in Time, sadece PS3 ve PS Vita’ya özel geliştirildi. Her iki format için de tamamen Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleri ile gelen oyun, PS Vita sahiplerini iki kez sevindiriyor. Sly Cooper: Thieves in Time, geçtiğimiz yıl tüm dünyaya tanıtılan Sony’nin yeni nesil taşınabilir eğlence sistemi PS Vita’nın ilk Türkçe oyunu olma unvanını da taşıyor.

Sly Cooper: Thieves in Time'ın çıkış tarihi belli oldu
Cross Buy ve Cross Play uyumlu oluşuyla da avantajlı
Sly Cooper: Thieves in Time, oyunculara, PS3 ve PS Vita arasında içerik paylaşımı imkanı tanıyarak, oyun deneyimini kesintisiz olarak birlikte yaşayabilecekleri eşsiz bir platform sunan Cross-Play ve Cross-Buy özelliğine sahip. Bu sayede, her iki sistemin de online toplulukları, bu eğlenceye kendi PS Vita’ları ya da PS3’leri üzerinden ortak olabiliyor.

Karakterler arası geçiş, yeni silahlar, renkli ve sürükleyici bölümler
Sly Cooper serisinde yer alan birçok karakterin kullanılabildiği yeni oyunda, karakterler arası geçiş yapılabiliyor. Oyuncuların kullanabileceği birçok farklı silah, araç ve gerecin yanı sıra bitirmek zorunda olduğu renkli ve sürükleyici bölümler de yer alıyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sly Cooper: Thieves in Time'ın çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir