Smite: Bu köstümü tasarlayan kişi kör oldu!

Hürcan Köse 26.01.2017 - 12:18
Arkadaşlar 2017 yılındayız, bilmem farkında mısınız?
MOBA dünyasının popüler isimleri arasında olan Smite, hem farklı oynanış tarzı hem de güzel karakter tasarımları ile ön plana çıkan bir oyundu. Hi-Rez'in karakter ve kostüm tasarlama konusunda ne kadar yetenekli bir grup çalışana sahip olduğunu daha önce dile getirdiğimi hatırlıyorum. Smite'ı güncel olarak oynamasam da yeni kostüm ve karakter tasarımlarını daima takip ve takdir ederim. Ya da ederdim. Ta ki bugüne kadar...

"Meme" nedir bilirsiniz, artık hepimiz bir noktada bu meme olgusu ile iç içe girmiş ve Doge denen arkadaşla tanışmışızdır. Geçtiğimiz iki sene boyunca popüler olan, artık popülerliği 2016'nın ortalarına doğru 'doğal olarak' kaybolan Doge akımı, Japonya kökenli bir Shiba Inu köpeğinin melül melül merceğe baktığı bir fotoğraf ile ortaya çıkmıştı. Bugüne kadar popüler kültürün birçok kolunda ortaya çıkan Doge için Just Cause 3'te gizlenmiş bir oyun modu bile bulunuyordu. Ancak bu akımı her ne kadar sevsek de artık 2017 yılında olduğumuzu ve Doge'nin popülaritesinin kaybolduğunu, modasının geçtiğini de kabullenmek gerekiyor. Görünen o ki Hi-Rez bu gerçeği kabullenmemekte kararlı.

Smite: Bu köstümü tasarlayan kişi kör oldu!
Smite'ta bulunan Skadi adlı karaktere getirdikleri yeni kostüm Such Cold, Hi-Rez'in belki de bugüne kadar yaptığı en kötü iş olabilir. Bunu ben değil, neredeyse tüm oyuncular söylüyor. Hem karakterin giyim tarzı ve konuşması, hem de yanındaki Doge ile giriştiği sohbet parçaları cidden yüz derimi soymaya çalışmamı sağladı. Video bitene kadar kendimi 19 yerimden bıçaklayasım geldi. Abarttığımı düşünüyorsunuz değil mi? İyi seyirler!

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2017 15:12
Saçma ve aşırı öznel yorumlar... Bin yıldır yorumlarda herkes "Awilix'e Mononoke Hime skini yapılsın." deyip duruyor. Onu da yapsalar sen kesin "Canım Mononoke Hime de çok eski kalmadı mı.. Geç kaldılar." mı diyeceksin? Bazı şeyler efsanedir, ölmez. İnsanlar hala doge esprisi yapıyor. Uyan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
baymetin
baymetin 27.01.2017 11:32
Bayram değil seyran değil SMiTE haberi nerden hortladı bi anda, bide eleştiri gelmiş ki buda bi acayip.
Hücran yaptığın eleştiri biraz kişi zevki ile alakalı değil mi? Oysaki renkli renkli, yıldızlı pırıl pırıl çok ta güzel görünüyor bana kalırsa ama bu tamamen kişinin renk ve tarz sevgisyle alakalı bir konu değil mi?
Beğenmemene saygı duyuyorum da 1 kaplama yüzünden günlük ortalama 12-13 bin kişinin oynadığı oyunu harcamanı çok doğru bulmadım açıkçası..

baymetin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2017 23:37
Açıkçası ben beğendim olabilir her skin herkese ayni kalitede gelmeye bilir bana çok hoş geldi ayrica bu doge akimi gectigimiz ay Dirty bombda da vardı bu arada soylemeden edemeyecegim biraz db ilede ilgili icerik paylasirsaniz arada oyuna oyuncu cekeriz cok hoş olur tek sıkıntısı optimizasyon
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2017 23:02
"Meme" nedir bilirsiniz, artık hepimiz bir noktada bu meme olgusu ile iç içe girmiş bilgimiz meme mi :DDDD
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTO
GTO 26.01.2017 22:59
"Such a wolf very tough!" Özellikle kustuğum replik bu oldu. Hani kız kendini birazcık vermeye çalışmış karakteri seslendirirken de o adam ne yahu? Gerçekten de abarttığını düşünüyordum Hürcan Köse bey, hakkını helal et...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Smite: Bu köstümü tasarlayan kişi kör oldu!
İlginizi Çekebilir