snakebyte Oyuncu Aksesuarları

Murat Oktay 16.11.2020 - 16:16
snakebyte oyuncu aksesuarları, PC'den oyun konsollarına kadar birçok alanda oyuncular için uygun fiyatlı ürünler sunuyor.

snakebyte, konsol ve pc oyuncularına yönelik oldukça ilgi çekici aksesuarlar sunuyor. Bunlardan bir kısmını sizlere tanıtabilmek için firmadan istedik. Elimize kısa sürede ulaşan ürünler, hem oyun cihazınızdan üst seviyede verim alabilmemizi sağlayan hem de fiyat açısından uygun çözümler sunan aksesuarlar. Bu yazıda sadece snakebyte oyuncu aksesuar ürünlerine odaklanıp ve üç ana başlık altında toplayacağız.

snakebyte Yeni Nesil Konsollar İçin Oyuncu Aksesuarları

Playstation 5 Aksesuarları

Gamestower 5

Sanırım benim gibi birçok oyuncunun en çok sıkıntı çektiği konulardan biri de Playstation'larınızın oyun ve kumandalarını düzgün bir şekilde muhafaza etmektir. Çok fazla parça olduğu için oyun odanızın orasına burasına dağılır. Bunları organize edebilmek için snakebyte Gamestower 5 oldukça uygun bir ürün. Kompakt bir tasarıma sahip mini dolabınıza on tane oyun yerleştirebiliyor, yanlarına da dört tane gamepad asabiliyorsunuz. İsterseniz bir yanına gamepad, diğer yanına da kulaklığınızı da asabilirsiniz. Ön tarafında bulunan mini çekmecesine ise ufak tefek gereçlerinizi koyabilirsiniz. Kutusundan demonte olarak çıkan Gamestower 5'i birleştirmek son derece kolay olsa da tekrar sökmeniz biraz zorlayabiliyor. Plastikten yapıldığı için sökerken kırabilirim endişesi ile biraz çekindim. Eğer, masanızın üstünü toplu tutmakta kararlıysanız, kesinlikle tavsiye edebileceğimiz bir ürün. 17.99 GBP'lik fiyatı ile Amazon'dan satın alabilirsiniz.

snakebyte Oyuncu Aksesuarları

Headset 5

Playstation 5 için özel olarak üretilmiş bu kulaklıkta ilk dikkatimi çeken özellik son derece hafif olması idi. Headset 5, kutusundan katlanmış bir şekilde çıkıyor. Açtığınızda ise kendinizi özel hissetmeseniz de kullanışlı bir ürün ile karşılaşıyorsunuz. 1,2 metrelik kablo uzunluğu ve 3.5''lik jack'i ile isterseniz aynı zamanda cep telefonlarınızda da kullanabilme şansına sahipsiniz. Mikrofonu ise sökülüp takılabiliyor. Bu sebeple ihtiyacınıza uygun olarak şekillendirebilirisiniz. Ayrıca kutunun içinden çıkan arkası yapışkanlı askı aparatı sayesinde kulaklığınızı istediğiniz yere monte edebilirsiniz. Üst kısımda olan süngeri başınızı hem rahat ettiriyor hem de kulaklığın kafanızdan kaymasını engelliyor. Kablonun üzerine monte edilmiş kumandası sayesinde de sese hakim olabiliyorsunuz. 15 GBP fiyatı ile satılan kulaklığın siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı modeli bulunuyor. Unutmadan eklemek lazım, snakebyte firması bu ürüne beş yıl garanti de veriyor.

snakebyte Oyuncu Aksesuarları

HDMI Cable 5 Pro

Her ne kadar Playstation 5'in kutusundan HDMI 2.1 destekli kablo çıkıyor olsa da snakebyte HDMI Cable 5 ile 4K ve 8K destekli, 7680X4320 px çözünürlüğe kadar oyunlarınızı sorunsuz oynayabilirsiniz. Güçlendirilmiş bir kablo olan snakebyte HDMI Cable 5 kırılma ve katlanmalara karşı ekstra önlem sağlıyor. 2 mt'lik kablo, aynı zamanda PS4 Slim ve Pro için de kullanılabilir. Desteklediği formatlar arasına HDR/HDR10+, Dolby Atmos & DOlby Vision, Auto Low Latency Mode, DDCP 2.2 ve HDMI Ethernet Channel bulunuyor. Yaklaşık 18.99'luk fiyat ile satışa çıkması bekleniyor.

Uyumluluk

  • 8K çözünürlükte 30/6*/120 Hz/FPS
  • 4K çözünürlükte  50/60/120/144 Hz/FPS
  • 1440p çözünürlükte 60/100/120/144/240 Hz/FPS
  • 1080p çözünürlükte 60/120/144/240 Hz/FPS

snakebyte Oyuncu Aksesuarları

Charge&Data Cable 5

Çıkan incelemelerde her ne kadar şarj kablosu görünse de Sony'nin resmi sayfasında Type C destekli DualSense şarj kablosunun çıkmayacağı belirtiliyor. Hazırlıklı olmakta fayda var, değil mi? USB 3.2 Gen 2 destekli kablonun uzunluğu 2 metre. Hem şarj hem de data transferi için kullanılıbiliyor.

snakebyte Oyuncu Aksesuarları

XBox Series X Aksesuarları

Headset SX

Headset 5 ile nerede ise birebir aynı olan Headset SX, diğerinden farklı olarak üzerindeki yeşil tonları ile öne çıkıyor. Çıkarılabilir mikrofon, katlanabilir kulaklıklar ve 3.5 inch'lik jack'i ile aynı zamanda cep telefonu için de kullanılabilir bir kulaklık olma özelliği taşıyor. Kablo üzerindeki ses ayar tuşları ve askı aparatı da kutusundan çıkıyor. Beş yıllık garanti bu üründe de bulunuyor.

snakebyte Oyuncu Aksesuarları

HDMI Cable SX Pro

4K ve 8K destekli olan 2 metrelik kablo UHD (7680x4320 px) çözünürlük için ideal. Aynı zamanda önceki nesil Xbox'ları da (One, S ve X) destekliyor.

XSX HDMI Cable

Nintendo Switch Aksesuarları

Arrow Charge S

snakebyte Sony ve Microsfot'un konsolları için birçok ürün çıkartsa da Nintendo Switch için çıkardığı aksesuarlar beni daha çok etkiledi diyebilirim. Arrow Charge S ile 5 adet kumandaya kadar şarj edebilme şansına sahipsiniz. Bunlardan dördü JoyCon'lar için kullanılırken bir tanesi de Pro Kontrolcüsü için kullanılabiliyor. Önündeki ledler sayesinde kumandalarınızın şarj durumunu da kontrol edebiliyorsunuz. Kutusundan Pro Controller şarj adaptörü ile 1.2 metrelik kablosu da ayrıca çıkıyor. Cihazın o kadar süresi kaldı mı bilinmez ama snakebyte, Arrow Charge S için de beş yıllık garanti süresi veriyor. Kullanım sırasında bana özel mi oldu bilemiyorum ancak JoyCon'larımda temazssızlık olduğunu fark ettim. Şarj ledleri her zaman aktif değildi. Elimle yerinden oynatmak durumunda kaldım.

Nintendo Switch Arrow Charge

Ring Kit S

Switch oyunu Ring Fit Adventure için üretilmiş olan bu üç parçalı aksesuar setinin iki parçası direksiyon olarak tabir ettiğimiz Ring Fit'e, bir tanesi de bacağınıza takılıyor. Bacağınıza takılan parçasına (kemer) JoyCon'u rahatlıkla monte edebiliyorsunuz. Ayrıca elastik yapısından ötürü kemeri 60 cm'e kadar esnetebiliyorsunuz. Tabii bu ürünlerin yıkanabilir olması da diğer bir özelliği. Bu sayede, oyun sırasında terleyen elinizden ötürü oluşabilecek bakterileri rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

Nintendo Switch Sakebyte Ring Kit S

snakebyte'in daha başka bir sürü aksesuarı da bulunuyor. Bunlar arasında oyuncu koltukları, farklı ihtiyaçlar için farklı ürünleri de var. Oyuncu kalvye ve fare gibi zaten standart aksesuar üreticilerinin portföyünde bulunan ürünlerden bahsetmiyorum bile. İhtiyacınıza yönelik snakebyte oyuncu aksesuarlarına göz atmak için firmanın web sitesine göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.12.2020 16:41
Çok güzel ürünler ya. Konsolların işlevselliğini artıracak, aynı zamanda kullanım kolaylığı sunacak aksesuarlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2020 08:31
Firma türkiye ye ürün gönderimi yapmıyor sanırım?
Kalan Karakter: 300 Gönder
snakebyte Oyuncu Aksesuarları
İlginizi Çekebilir