SNES Classic Mini'nin ön siparişleri neredeyse tükendi

Mehmet Atilla Turan 14.08.2017 - 15:09
NES Classic Mini'nin üretimini aniden durduran Nintendo, belli bir süre sonra SNES Classic Mini'yi duyurdu. Anlaşıldığı gibi seriye devam etmek isteyen Nintendo, SNES Classic Mini ile NES kadar popüler olmasını bekliyor.

Birkaç hafta önce ön siparişe çıkan Super Nintendo Entertainment System Classic Mini, Starfox ve Super Mario World gibi klasik olan yaklaşık 30 adet SNES oyununu, Nintendo'nun kendi geliştirdiği ara yüzle beraber tek bir küçük konsolda birleştiriyor. Koleksiyon eşyası ve konsolu olarak tanımlanan SNES Classic Mini'nin görünüşe göre alıcısı çok. Öyle ki, şimdiden ön sipariş için konsol kalmamış gibi görünüyor. Şu anda sadece Avustralya ve Yeni Zellanda'da bulunan konsolların stoğu ise "Çok az kaldı." olarak görünüyor.


SNES Classic Mini'nin ön siparişleri neredeyse tükendi
Kişi başına sadece bir konsol veren Yeni Zellanda'daki market, yaklaşık 139AUD (390TL) gibi bir fiyatla satıyor. Tabii, bu fiyat içinde taşıma bedeli olmadan belirtiliyor. Birkaç hafta önce ise Nintendo'nun N64 Joystick'in patentini tekrar aldığından bahsetmiştik. Bu da Nintendo'nun Classic Mini serisinin devam edeceğine yeşil ışık veriyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
SNES Classic Mini'nin ön siparişleri neredeyse tükendi
İlginizi Çekebilir