Sniper: Ghost Warrior 3'e yeni güncelleme yolda

Furkan Sakoğlu 9.05.2017 - 10:34
Kayıt hataları giderilecek
Taktiksel oynanışı ve açık dünyası ile CI Games'in ilk AAA kalitesindeki oyunu olan Sniper: Ghost Warrior 3, kritik ve oyunculardan eleştiriler almış olsa da, başarılı oyun mekanikleri ile ortalama bir oyun olmayı başarmıştı. Özellikle konsollarda inanılmaz uzun yükleme süresi ile oyuncuların eleştiri oklarına hedef olan yapım, PC platformunda da kayıt sıkıntısı yüzünden birçok oyuncudan tepkiler almıştı.

Sniper: Ghost Warrior 3'e yeni güncelleme yolda
Geçtiğimiz gün ise CI Games yayımladığı yeni güncelleme ile birlikte Sniper Ghost Warrior 3'ün PC platformunda yaşanan kayıt dosyalarının hasar alma durumu ortaya çıkmıştı. Bugün ise CI Games yaptığı açıklama ile yeni bir güncelleme için var güçleri ile çalıştıklarını ve ortaya çıkan kayıt hatasını düzelteceklerini belirtti. Ayrıca gelecek olan güncellemenin oyunun performansını da geliştiriceğinin altı çizildi.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2017 23:53
Yalan dolan. Oyunu beta çıkar. Satalım sonra gelen parayla tama çeviririz mantığı sağla. Daha temelden ev satıp ta gelen parayla binayı bitşrmeye çalışan çakal müteahhit kafası.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sniper: Ghost Warrior 3'e yeni güncelleme yolda
İlginizi Çekebilir