Sniper Ghost Warrior Contracts 2 PS5 çıkış tarihi ertelendi

Alparslan Gürlek 10.05.2021 - 13:38
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 çıkış tarihi diğer platformlar için değişmezken, PlayStation 5 sürümü için bazı teknik sorunlardan ötürü ertelendi.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Playstation 5 kullanıcılarını biraz daha bekletecek gibi görünüyor. Geliştirici yaptığı bir duyuru ile oyunun çıkış tarihinin PlayStation 5 için ertelendiğini söyledi. Ancak diğer platformlar için planlandığı gibi 4 Haziran'da piyasaya sürülecek.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 PS5 için biraz gecikecek

Geliştirici CI Games tarafından sosyal medya kanallarında paylaşılan bir açıklamaya göre, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 PS4, Xbox One, Xbox Series X / S ve PC'de 4 Haziran'da planlandığı gibi yayınlanacak. Ancak yakın zamanda keşfedilen "beklenmedik" teknik sorunlar nedeniyle PS5 sürümünün bu tarihte oyuncuların karşısına çıkmasının mümkün olmadığını söylüyorlar. Yine de geliştirici gecikmeyi telafi etmek için tüm PS4 sürümlerinin ücretsiz bir PS5 yükseltmesini içereceğini ve "PS5 kullanıcılarının 4 Haziran'da oyunun tadını çıkarabilmesi için indirmeye hazır olacağını" söyledi.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 PS5 çıkış tarihi ertelendi

Yani oyuncular oyunu çıkış gününde yeni nesil konsolun ekstralarıyla birlikte oynayamayacağını, ancak yine de PS4 sürümü alıp PS5 sürümü çıkana kadar idare edebileceklerini anlıyoruz. Yeni nesil sürümü yayınlandığında da ücretsiz bir yükseltme ile konsolun avantajlarından faydalanabildikleri yeni nesil sürüme geçiş yapabilecekler.

Geliştirici ayrıca ilk büyük DLC'yi tüm sürümlerdeki bütün oyuncular için ücretsiz olarak yayınlayarak oyunculara karşı iyi niyetli olduğunun da altını çizdi. "Gecikme için bir kez daha içtenlikle özür dileriz ve siz değerli topluluğumuza, bunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için her şeyi yaptığımıza dair güvence veriyoruz. Ancak çalışkan ekibimiz için de eşit derecede özen gösteriyoruz" diye eklediler.

Görünen o ki Sniper Ghost Warrior Contracts 2 PlayStation 5 sürümü için oyuncuların biraz daha beklemesi gerekecek ancak çıkış gününde PS4 sürümünü alıp oyunun içine dalabilecekler. Sizler de görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 PS5 çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir