Sniper Ghost Warrior Contracts 2 çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 4.03.2021 - 23:30
CI Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon oyunu Sniper Ghost Warrior Contracts 2'nin çıkış tarihi açıklandı.

Geliştirici ve yayıncı CI Games, aksiyon oyunu Sniper Ghost Warrior Contracts 2'nin çıkış tarihini açıkladı. 4 Haziran 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya çıkacak oyun, 39.99$, 39.99€ ve 34,99£ fiyat etiketleriyle satışa sunulacak. Geliştirici ekip aslında oyunu geçtiğimiz sonbahar aylarında piyasaya çıkarmayı planlıyordu.

CI Games kurucusu ve CEO'su Marek Tyminski, "Oyun, dünyanın başka bir bölgesinde tamamen yeni bir hikayeyi konu alacak. Serinin önceki oyunlarına göre daha düşük bütçemiz olmasına rağmen, oyun hem konsollar için hem de PC platformu için piyasaya çıkacak. Serideki oyunların düzenli olarak piyasaya sürülmesiyle, pazarlama giderlerini de kısmen azaltabileceğiz." ifadelerinde bulundu.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 çıkış tarihi açıklandı

Sniper Ghost Warrior Contracts 2, 4 Haziran'da piyasaya çıkacak

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, CI Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan bir FPS oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Ghost Warrior serisinin altıncı oyunu olacak Contracts 2, selefinin devamı niteliğinde olacak. 1000 metreyi aşan mesafelerden gerçekleştirilecek suikast görevleri ile çok beğenilen seride çıta daha da yükseliyor. Günümüz Ortadoğu bölgesinde geçen tek oyuncu görevlerinde, düşman hattının gerisinde heyecan ve gerilim yüklü bir taktik maharebe oyuncuları bekliyor.

Ortadoğu'da, Lübnan ile Suriye arasındaki kanunsuz topraklarda usta bir keskin nişancı Raven'ı kontrol edeceğimiz oyunda zorlu bir göreve atılacağız. İmkansız gibi görünen bu görevde, bölgede yuvalanmış aşağılık bir suç örgütünü çökerterek liderlerini adalete teslim etmemiz gerekecek. Seride ilk kez 1000 metreyi aşan mesafelerdeki hedefler ile yüksek beceri, odaklanma ve nişan hassasiyeti gerektiren zorlu görevler bulunacak.

Oyunun PC sistem gereksinimleri henüz açıklanmadı. Ancak oyunun yayınlanan resmi oynanış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak kimler bu oyunu merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
cemakturk
cemakturk 5.03.2021 15:58
Hep ortadoğu atmosferinde savaş oyunu oynamak istemişimdir. Sniper'da olunca değmeyin keyfime.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2021 12:04
Contracts iyiydi ama nisan yardini fazlaydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir