Sniper Ghost Warrior 3'e yakında çevrimiçi oyuncu modu eklenecek

Mehmet Atilla Turan 21.12.2017 - 19:40
Etraf kamp alanına mı dönüşecek yoksa?
Sniper Ghost Warrior 3'ün yapımcısı CI Games, internet sitelerinde yayınladıkları bir gönderi ile Ghost Warrior 3 için çoklu oyuncu modunun çıkacağını belirtti. Yayınlanacak çoklu oyuncu modu, üç adet farklı oynanış moduna sahip olacak: Bounty Hunter, Sharp Shooter ve Classic Team Deathmatch.

Her çevrimiçi oyunda olduğu gibi kaplamalar da bulunacak

CI Games, yayınladıkları bildiride oyuna farklı bir hava katmaya çalıştıklarını belirtti. Eklenecek çoklu oyuncu modu ile gelecek olan farklı oynanış stilleri oyuncuların reflekslerini zorlayacak. Bounty Hunter modunda, oyuncular belirli bir süre boyunca kendini savunmaya çalışacak. Sharp Shooter'da ise eli çabuk olan kazanacak. Classic Team Deathmatch modu ise diğer oyunlarda gördüğümüz takım savaşlarından farkı olmayacak.

Yeni oyun modları ile beraber CI Games, şu sıralar popüler olan silah kaplamalarını Sniper Ghost Warrior 3'e dahil edecek. Fakat bu sistem oyuncunun oynadığı maçların sonucuna bağlı olacak, şimdilik "kasa" veya "kutu" söylentisi yok. Gelecek olan çoklu oyuncu modları ile elbette dört adet yeni harita, on adet silah, savaş sırasında kullanabilecek on adet araç gereç ve on beş adet karakter sunacak.

Yapımcı şirket ise çıkacak güncellemenin şerefine birkaç yeni ekran görüntüsü paylaştı.

Sniper Ghost Warrior için çoklu oyuncu modları duyuruldu

Sniper Ghost Warrior için çoklu oyuncu modları duyuruldu

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2017 01:27
Elite'in karşısında tutunamıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sniper Ghost Warrior için çoklu oyuncu modları duyuruldu
İlginizi Çekebilir