SOCOM: Special Forces PS3'te, komuta sizde!

Merlinin Kazanı 21.04.2011 - 09:35
SOCOM: Special Forces, PS3 için raflardaki yerini aldı.
Sony, eleştirmenlerden tam not alarak bugüne kadar milyonlarca adet satan SOCOM® serisinin en son bölümü SOCOM®: Special Forces ile PlayStation®3 (PS3™) tutkunlarını sevindiriyor. Göreviniz, Güneydoğu Asya’nın ücra köşelerinde gizli bir operasyona çıkan elit komando birliğinin komutasını almak. Küresel ekonomiyi istikrarsızlaştırmak isteyen Naga adlı militan terör örgütünün liderini ele geçirmek için sadece altı gününüz var. Emrinizde ise en son teknolojiye sahip silah, istihbarat ve hava desteği imkanları bulunuyor. Göreviniz hemen şimdi başlıyor.

Hedefiniz belli

Güneydoğu Asya’nın düşmanca ortamında Naga ile sıcak temasa geçerek örgütü etkisiz hale getirin. Bölgede güvenliği sağlamak için gönderilen NATO kuvvetlerinin yok edilmesinin ardından artık her şey sizin ve her biri birbirinden başarılı seçkin askerlerden oluşan ekibinizin elinde. Ekip çalışması başarınız için hayati önem taşıyor. Zorlu bir düşman olan Naga son derece eğitimli ve ileri askeri taktikler kullanıyor. Düşmanın kanatlardan yapacağı saldırılara, ilerlemesine ve koruma ateşine dikkat edin. Ekibinize cepheden komuta etmeniz ve vereceğiniz stratejik emirlerin yanı sıra pusular ve hava desteği ile düşmanınıza üstünlük sağlamanız gerekiyor. Susturuculu silahlarınız ve gizlilik ölçeriniz de tespit edilmeden istihbarat toplamanızda ve düşman hedeflerini sabote etmenizde size yardımcı olacak.

SOCOM: Special Forces PS3'te, komuta sizde!
Ekipman çok sağlam

PlayStation®Move hareket kontrol kumandası ve PlayStation®Move Keskin Nişancı ile tam uyumlu olan oyunda kendinizi çatışmanın tam kalbinde hissedeceksiniz. Zipper Interactive ve Guerilla Games tarafından geliştirilen PlayStation®Move Keskin Nişancı, PlayStation®Move Kontrol Cihazı’nın kusursuz hassasiyeti sayesinde çalışan sezgisel bir silah sistemi. SOCOM tarihinde ilk defa, tüm aksiyonu nefes kesici stereoskopik 3D ile de yaşayabiliyorsunuz. Benzersiz bir gerçekçilik ile ateş edin, el bombası fırlatın ve ölümcül yakın muharebe saldırıları başlatın.

Çevrimiçi kaynaklarınızı iyi tanıyın

Görevinizi çevrimiçine getirin. Optimum çoklu oyuncu deneyimi için 32’ye kadar oyuncu ile birlikte, farklı arazi koşullarında, madalya ve yeni silahlar için rekabet edin. Siz ve beş arkadaşınızdan oluşan elit ekibiniz, SOCOM: Special Forces ortak çoklu oyuncu modunda kendi isteğinize göre kişiselleştirilmiş görevlerinize başlayabilirsiniz. Düşman sayısını ve zorluk düzeylerini değiştirin, ardından da kendi ortak kampanyanızı yaratmak için kişiselleştirilmiş görevlerinizi birbirine bağlayın.

SOCOM: Special Forces PS3'te, komuta sizde!
Briefing sona erdi

Artık, PlayStation®3’te komutayı ele almaya ve SOCOM: Special Forces heyecanını yaşamaya hazırsınız. SOCOM® Special Forces 139 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile raflarda yerini aldı. Daha ayrıntılı bilgi için tr.playstation.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

-Basın Bülteni
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
SOCOM: Special Forces PS3'te, komuta sizde!
İlginizi Çekebilir