Solitairica, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 29.12.2020 - 22:32
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da günün ücretsiz oyunu belli oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Store'da günün ücretsiz oyunu belli oldu. Righteous Hammer Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan rogue-lite türündeki kart oyunu Solitairica, 30 Aralık Çarşamba günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. Her bir oyun 24 saat boyunca alınabilir olacak ve bir kez aldıktan sonra sonsuza dek sizde kalacak.


Ayrıca Epic Games Store'da Yılbaşı Tatili indirimleri devam ediyor. 7 Ocak Perşembe günü Türkiye saat ile 19:00'a kadar %75'e varan tasarruf teklifleri, 15 gün boyunca ücretsiz oyunlar ve sınırsız 60 TL değerindeki kuponlar seni bekliyor. Kampanya kapsamında yer alan oyunların tam listesine buradan göz atabilirsiniz.

Solitairica, Epic Store'da ücretsiz

Rogue-like oyunu Solitairica, Epic Store'da ücretsiz

Solitairica, rol yapma oyunu savaş mekaniklerini ve zorlu roguelike ilerlemesini yepyeni Solitaire dünyasına taşıyor. Oyunda çeşitli sihirli eşyaları ve büyüleri kullanarak sürekli değişen düşman sürülerini alt etmeli ve korkunç İmparator Stuck'ı yenmelisin.

Solitairica

Solitaire oynayarak ve büyüleri kullanarak düşmanlarla savaş. Myriodd diyarında korkunç İmparator Stuck tüm kalpleri kırdı! Üstat Kismet, Solitaire gücünü kullanarak saldırı, savunma, çeviklik ve irade adlı dört enerji ile düşmanlarla savaşmayı öğretecek. Sürekli değişen düşman sürüleri, keşfedilecek çok çeşitli eşyalar ve büyülerle birlikte her oyuncunun yolculuğu eşsiz bir mücadele olacak. Düşmanlarına karşı kaba kuvvet ya da yıkıcı kombolarla zekice hazırlanan desteleri kullanarak savaş ve Stuck'ın ordularını yen!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Solitairica, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir