Solo: A Star Wars Story'nin ilk fragmanı için resmi tarih verildi

Hakan Hervenik 2.02.2018 - 15:02
Gözümüz yollarda kaldı.

Star Wars'un bir sonraki filmi olan Solo: A Star Wars Story'nin ilk fragmanı için resmi bir tarihimiz var. Super Bowl'da yayınlanması beklenen fragman, bir sonraki gün ABC'nin Good Morning America programında yayınlanacak. Good Morning America'nın internet sitesindeki yayın takviminde Han Solo'nun ilk fragmanının gösterileceği açık bir şekilde belirtilmiş. Tabi ki bu demek değil ki Solo: A Star Wars Story'i Super Bowl'da görmeyeceğiz. Aksine, filmin ilk teaser'ının bu etkinlikte hayranlara gösterileceği belirtilmekte.

Solo: A Star Wars Story'nin fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Bir çok filmin ilk fragmanını ağırlayan ve ABD'nin en büyük spor etkinliği olan Super Bowl, Türkiye saati ile Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece 02:30 - 06:45 arasında gerçekleşecek. NFL'in şampiyonunu belirleyen etkinlik, aynı zamanda dünyanın en büyük reklam kampanyalarına sahip. Hatırlarsanız, Batman V Superman: Dawn of Justice'ın Türk Hava Yolları tanıtım filmleri de Super Bowl'da gösterilmişti. Good Morning America ise son olarak Avengers: Infinity War'ın ilk fragmanını yayınlamıştı. Şimdi de karşımıza Solo: A Star Wars Story ile çıkacaklar. Bakalım filmin fragmanı beklediğimize değecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 2.02.2018 20:35
Hadi bakalım hayal kırıklığı olmaz umarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2018 18:39
Gereksiz bir film projesi.Darth Vader'a film çekmek varken Han Solo ne gerek var.Ama sinemasına giderim.Ne de olsa Star Wars bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Solo: A Star Wars Story'nin ilk fragmanı için resmi tarih verildi
İlginizi Çekebilir