Solo Leveling: KARMA Duyuruldu

Muhammed Kayan 6.07.2025 - 13:28
Solo Leveling: KARMA, mobil ve PC için geliyor. Netmarble'ın yeni aksiyon RPG oyunu, seride daha önce anlatılmayan 27 yıllık boşluğu konu alıyor.

Solo Leveling hayranları için sürpriz bir haber geldi. Netmarble, Solo Leveling: KARMA adını taşıyan yeni bir roguelite aksiyon RPG oyunu duyurdu. PC, iOS ve Android platformlarında yayınlanacak olan bu yeni yapım, popüler webtoon evrenini bir kez daha oyun dünyasına taşıyor. Çıkış tarihi ve detaylı tür bilgisi ise henüz paylaşılmadı.

Solo Leveling: KARMA 27 Yıllık Boşluğu Anlatacak

Yeni oyunun tanıtım metninde "Sung Jinwoo, sonsuz bir savaşın ortasında tekrar sahneye çıkıyor!" ifadeleri kullanıldı. Oyunun hikayesi, orijinal Solo Leveling eserinde yer almayan ve 27 yıl boyunca gizli kalan bir dönemi konu alacak. Bu da KARMA’nın seriye yeni içerik ve farklı bir perspektif sunacağı anlamına geliyor.

Roguelite türüyle dikkat çeken KARMA, her oynanışta farklı deneyimler sunacak şekilde tasarlanıyor. Oyuncular, Jinwoo'nun kaderini etkileyen olayları keşfedecek, yeni düşmanlarla karşılaşacak ve strateji gerektiren mücadelelere katılacak. Netmarble, oyunun resmi sitesini açarak daha fazla bilginin yakında geleceğini belirtti.

Solo Leveling: KARMA, hem mobil oyunculara hem de PC kullanıcılarına hitap edecek şekilde geliştiriliyor. Bu sayede serinin geniş hayran kitlesi oyuna kolayca erişebilecek. Oyunla ilgili ilk fragman da yayınlandı ve kısa sürede ilgi çekti. Fragmanda hem hikâyeye dair ipuçları hem de görsel stil dikkat çekiyor.

Orijinal Solo Leveling serisi, aksiyon ve güç temalı hikâyesiyle büyük bir başarı elde etmişti. KARMA’nın bu evrende daha önce keşfedilmemiş olaylara odaklanması, hem yeni hem de eski hayranlar için taze bir deneyim sunmayı hedefliyor. Netmarble’ın bu projeyle neler sunacağı merakla bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2025 18:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Solo Leveling: KARMA Duyuruldu
İlginizi Çekebilir