SOMA, Xbox One'a için geliyor

Furkan Güler 11.09.2017 - 11:19
Yeni bir listeleme daha yapıldı.
Sekizinci konsol jenerasyonunun en iyi korku oyunu olarak gösterilen SOMA, Xbox One'a geliyor. İlk olarak PEGI'nin Xbox One için listelediği SOMA'yı daha sonra geliştiricisi Frictional Games listelemeyi doğruladı. Bilim kurgu öğelerine korku temasını yediden geliştirici ekip, görünüşe göre oyunun konsol tarafında PlayStation 4 platformlarında hapis kalmasını istemiyor. Hali hazırda dijital olarak PC için de çıkan SOMA, sahip olduğu farklı teması sayesinde oldukça vurucu sahneler içeriyor.

SOMA, Xbox One'a için geliyor
Robotların aynı insan gibi davrandıkları oyunun senaryosu oynayanlarını oldukça şaşırtmıştı.  Kıyamet sonrası dünyada makinelerin kendini insan gibi sanması üzerine gelişen olaylara tanık olduğumuz SOMA'yı henüz deneyimlemediyseniz, ilk fırsatta bir kez bile olsa başına oturmanızı öneriyoruz. Amnesia: The Dark Descent ile kendinden sonraki oyunlara ilham veren Frictional Games'in son oyununu, eğer listeleme doğru çıkarsa Xbox One oyuncuları da oynayabilecek. Sıklıkla deniz altında geçen oyun, bolca klostrofobik ortamlar ve bulmacalardan oluşuyor.

SOMA, Xbox One platformlarına çıkıyor.


Arkanızı devamlı kontrol ettiğiniz oyun, oyuncuyu müzikleri teması ve senaryo ile korkutmayı başarıyor. Diğer korku oyunlarına  göre jump scare öğesinden uzak kalan SOMA'nın Xbox One için çıkacağı tarih henüz belli değil.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2017 18:46
korku oyunlarını çok sevmeme rağmen, SOMA full olarak ps4 kütüphanemde duruyor ama nedense hiç oynamak gelmiyor içimden.. bir ilk bölümü oynadım ama nedense devam etmedim.. bir ben mi böyleyim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2017 14:45
Muhteşem bir oyun, denemeyen kalmasın...
Kalan Karakter: 300 Gönder
SOMA, Xbox One'a için geliyor
İlginizi Çekebilir