Son dönemin en iyi animelerinden Kimetsu no Yaiba'nın oyunu geliyor

Ersin Kılıç 23.03.2020 - 02:22
2019'un en iyi animelerinden biri olan Kimetsu no Yaiba, İngilizce ismi ile Demon Slayer'ın oyunu Playstation 4 'e özel olarak duyuruldu.

Kimetsu no Yaiba, ya da İngilizce bilinen ismi ile Demon Slayer animesinin Playstation 4'e özel olarak geliştirilen oyunu resmi olarak duyuruldu. Cyberconnect2 ekibi tarafından geliştirilen oyunun 2021 yılı içerisinde çıkacağı da açıklandı.

Son dönemin en iyi animelerinden Kimetsu no Yaiba'nın oyunu geliyor

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Hinokami Keppuutan ismi ile çıkacak olan oyunun ilk videosu da yayınlandı. Videoya baktığımızda aynı isimli eserden bazı sahnelere sahip olduğunu görüyoruz. Muhtemelen hikaye olarak bazı ekstralara sahip olsa da aynı çizgide ilerleyeceğe benziyor. Projenin arkasında yer alan CyberConnect2 ise anime oyunlarında oldukça deneyimli bir firma. Daha önce Jojo, Dragon Ball ve Naruto gibi önemli serilerin oyunlarına imza atan CyberConnect2, son olarak Dragon Ball Z: Kakarot ile karşımıza çıkmıştı. Zaten görsel anlamda firmanın daha önce yapmış olduğu oyunlara benzediğini de görüyoruz. Muhtemelen bu oyunlar ile aynı grafik motorunu kullanacak. Oyunun yayınlanan ilk videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba hakkında;

2016 yılında mangası başlayan Kimetsu no Yaiba, geçtiğimiz yıl ise anime serisine kavuşmuştu. Koyoharu Gotouge tarafından kaleme alınan seri, geçtiğimiz yılın en iyi animelerinden biri olarak gösteriliyor. Açıkçası seriyi izlemiş biri olarak biraz yavaş ilerlediğini ama hikaye ve çizim kalitesi anlamında gerçekten de doyurucu olduğunu söylemem gerekiyor. Shonen tarzında ilerlemesine rağmen çizim kalitesi olarak klasik Shonen animelerden çok ama çok daha iyi bir kalitede olduğunu söyleyebilirim.

Kimetsu no Yaiba, ailesi iblisler tarafından katledilen Tonjuro Kamado'nun hikayesini anlatıyor. Kardeşi Nezuko'nun da bir iblise dönüştüğü seride, Tanjuro'nun iblis özelliklerine karşı durmaya çalışan kardeşini iyileştirme çabasına tanıklık ediyoruz. Mangası Shonen Jump'ta devam eden Kimetsu no Yaiba'nın ilk sezonu 26 bölüm sonrasında sona erd. Manganın en iyi kısımlarından biri olan Mugen Train Arc'ı bu sene film olarak yayınlanacak ve daha sonrasında ise animenin 2.sezonu izleyiciler ile buluşacak.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2021 02:30
iyi güzel de steamde çıkmıyor ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2020 23:07
Daha 2.sezon çıkmadı animenin oyununu yapıyolar? :d
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2020 01:36
Kny izlediğim en muazzam anime olabilir şuana kadar 2 kez bittirip ikisinde de ağladım :) boş boş yorum yazmayın O?????????
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.03.2020 18:56
Boş yorum atmayın arkadaşlar kimetsu no yaiba çoğu kişiye tekrardan anime izlediğini hatırlatan bir anime
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.03.2020 14:01
Sönen tarzı ne ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Son dönemin en iyi animelerinden Kimetsu no Yaiba'nın oyunu geliyor
İlginizi Çekebilir