Sonic Frontiers çıkış tarihi sızdırıldı

Murathan Özlü 23.08.2022 - 17:19
Gamescom 2022'ye saatler kala açık dünya Sonic oyunu Sonic Frontiers çıkış tarihi sızdırılmış olabilir

Sonic Frontiers çıkış tarihi yanlışlıkla sızdırıldı. Sonic the Hedgehod Japonya kanalında yanlışlıkla yayınlanan ve dakikalar sonra geri çekilen videonun sonunda oyunun çıkış tarihi olarak 8 Kasım 2022 tarihi verilmiş. Oyun endüstrisinde yaşanacakları önceden haber vermesiyle tanınan Nibel, videoyu fark ettikten dakikalar sonra video geri çekilmiş.

Sonic Frontiers çıkış tarihi 8 Kasım 2022 olabilir

Bu çıkış tarihi SEGA'nın daha önce yayınladığı "2022'nin son çeyreği" ifadesine uymakla beraber yine de henüz resmen açıklanmış bir şey yok. Ama yüzde 99 oranında oyunun 8 Kasım 2022'de çıkacağı kesinleşti denebilir. Tabi burada firma için en üzücü olan, Gamescom'da (bu gece) yayınlayacakları fragmanı bir gün öncesinden yanlışlıkla yayınlamış olmaları.

Sonic Frontiers çıkış tarihi
Gamescom sunucusu  Geoff Keighley Sonic oyununun bu yıl ki gösteri de yer alacağını daha önceden belirtmişti. Açık dünya olacak olan Sonic Frontiers Badnikler harici çeşitli düşman türleri, şelaler çöller gibi bir dolu açık dünya ortamı ve bir dolu platform ögesine sahip olacak. Oyunun yapımcısı Takashi Iizuka oyunun ileride çıkacak Sonic oyunlarına referans olmasını umuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic Frontiers çıkış tarihi sızdırıldı
İlginizi Çekebilir